HTC U11 Life özellikleri nasıl olacak

Dünyada mobil sektörde hizmet veren bir çok marka bulunmaktadır. Bu markalardan bazıları popüler olarak bu piyasada yer alırken bazıları da eski güzel günlerine dönmek için yeni model çalışmaları yapmaktadır. O markalardan biride HTC’dir. HTC ilk dönemlerde akıllı telefon sektöründe zirve olan markalardan biridir. Fakat Apple ve Samsung markalarının öne çıkmasıyla birlikte HTC gerilere gitmek zorunda kaldı diyebiliriz.

teknik destek

HTC U11 Life özellikleri

HTC U11 Life özellikleri nasıl olacak

HTC firması önümüzdeki günlerde son amiral gemisini çıkarmaya hazırlanıyor. HTC U11 ismini verdiği amiral gemisi ile birlikte U 11 Plus modeli ve daha az özelliklere sahip olacak olan U11 Life telefon modelini piyasaya çıkaracağı daha önce sızan haberle arasında yer almıştı. 2 Kasım 2017 tarihin resmi tanıtımı yapılacak olan HTC 11 Life modeli popüler  benchmark uygulaması Geekbench’te göründü. Bu şekilde HTC 11 Life modelinin özelliklerine ulaşmış olduk.

Peki HTC 11 Life modeli kullanıcılara ne giib özellikler sunacak ? Firmanın orta segment müşterilerine hitap edecek telefon modelinde daha önce sızan bilgilerde de yer aldığı gibi Qualcomm Snapdragon 660 işlemcisi kullanılacak.

14nm fabrikasyon süreci ile üretilecek olan Snapdragon 660 işlemcisinde 2.2 GHz olarak çalışan sekiz adet Kryo 260 işlemci çekirdeği bulunmaktadır. 64 bit desteklemesi de bulunan işlemci X12 LTE modem ile birlikte gelmektedir. Ayrıca grafik olarak ise Adreno 512 GPU kullanılmaktadır.

Bu özeliklere baktığımızda kullanıcıların Snapdragon 630 beklentilerinin karşılıksız kaldığını görmekteyiz. ayrıca bu modelde 5.2 inç büyüklüğünde ve 1920X1080 çözünürlüğe sahip bir ekran kullanılacağı yine sızan bilgiler arasında yer almaktadır.

Ayrıca en kesin bilgiler arasında 3 GB RAM kullanılacağı ve Android 7.1.1 sürümü ile satışa sunulacağı yer almaktadır. Bu bilgilerin kesinliğine ise Geekbench testinde ulaşıldı. Ayrıca depolama alanı ile dikkatleri üstüne çeken HTC U11 Life modelinde 32 GB dahili hafıza kullanırken 2TB’a kadar yükseltme imkanı kullanıcılara verilmiştir. Kamera olarak baktığımızda ise hem ön kısımda hemde arka kısımda 16 MP kamera kullanılmıştır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours