Huawei P10 ve Mate 9 için Android 8.0 güncellemesi

Huawei P10 ve Mate 9 için Oreo güncellemesi

Huawei P10 ve Mate 9 için Android 8.0 güncellemesi

teknik destek
Firma yetkilileri Huawei Mate 9 ve Huawei Mate 9 Pro modelleri Android 8.0 güncellemesini ilk olarak alacaklarını daha sonradan ise   Huawei P10 ve P10 Plus  modelleri alacak.
Peki firma bu telefon modellerine Android 8.0 güncellemesini ne zaman sunacak ? Firma yetkililerince yapılan açıklamalara göre Huawei Mate 9 serisi modeller güncellemeyi  Mate 10 modelinin piyasaya çıkmasından bir ay sonra alacağını açıkladılar. P10 modelleri için firmanın açıklamalarında kesin bir tarih bizlerle paylaşılmamaktadır. Sadece yakın gelecekte ifadesi kullanılmaktadır.
Firmanın son amiral gemisi Mate 10 serisinin Ekim ayı sonlarına doğru çıkaracağını varsayarsak Android 8.0 güncellemesinin Mate 9 modellerine kasım ayı sonlarına doğru geleceğini tahmin edebiliriz. Oreo güncellemesinde bulunan EMUI 8.0 arayüzünde görsel olarak çok da büyük farklılıklar bulunmamaktadır. Fakat tasarım dışında performansa ciddi oranda bir faydası dokunacak gibi. Şirket yetkilileri yaptıkları bu değişikliğin cihazın performansını %12 oranında etkileyeceğini söylediler.
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours