Instagram açılmıyor hesaba giremiyorum

Instagram uygulaması açılmıyor, instagram giremiyorum ve çoğu erişim sorunlarında ilk aklımıza gelecek şirket kaynaklı sıkıntılar olmalı. Bir işlem yapamadan önce bunu göz önüne alıp ondan sonra işlem yapmanız gerekir.

teknik destek

Şimdi sosyal medya Facebook’a ait olan Instagram, çoğunlukla iyi çalışıyor. Ancak çoğu zaman, kullanıcılara beklenmedik bir sorun çıkarır ve bir hata atar. Bazı kullanıcılar Instagram’ın kendileri için çalışmadığından şikayet etti. Diğerleri ise yükleme veya çökme olmadığını söylüyor.

Ancak, yalnızca sınırlı sayıda kullanıcıyı etkiliyor gibi görünüyor. Birçok kişi, oturumu kapattıktan sonra bile uygulamaya normal olarak girebiliyor gibi görünüyor.

Bunlar farklı sorunlar gibi gelebilir, ancak çoğu zaman çözümleri benzer veya aynıdır. Bu yüzden onları küçük kullanışlı bir rehberde gruplandırıyorum.

  • Uygulamanın oturumunu kapatıp tekrar girin
  • İnternet erişimini değiştirin
  • Farklı bir telefondan hesabınızı açın
  • VPN üzerinden denenebilir
  • Uygulamanın eski sürümlerden bir kaçını deneyin.

Android, OS güncellemelerini zamanında almak için tam olarak popüler değil. OxygenOS gibi özelleştirilmiş bir işletim sistemi veya güncellemelerin mümkün olan en kısa sürede kullanıma sunulduğu MIUI gibi durumlar dışında.

Ayarlar’ı açın ve Telefon hakkında’ya tıklayın ve Sistem güncellemesi’ne dokunun. Android OS güncellemelerini burada kontrol edebilir ve gerekli olanı yapabilirsiniz. Güncellemeden önce daima bir güç kaynağına takın.

Çoğu uygulama, hata düzeltmelerini düzenli olarak yayınlar ve Instagram farklı değildir. Play Store’u açın ve Uygulamalarım ve oyunlarım’ı seçmek için Menü’yü tıklayın.

Instagram için bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin, özellikle Instagram’ın beta test programının bir parçasıysanız. Varsa, güncellemeyi uygulayın, Instagram’ı açın ve uygulamanın hala çöküp çökmediğini kontrol edin.

Uygulamanın güncellenmesi işe yaramazsa, yeniden yüklemeniz gerekir. Bunu yapmadan önce, tüm uygulama verilerinin nasıl silineceğini öğrenmek için aşağıdaki 6. noktayı kontrol ettiğinizden emin olun.

Senin aç favori tarayıcı bir bilgisayar veya akıllı telefon üzerinde, ve Instagram yükleme olup olmadığını üzerine olmadığını kontrol edin. İyi çalışıyorsa, geçici olarak oradan kullanabilirsiniz. Hızlı bir düzeltme gibi mi? Yüklenmiyorsa, sorun hiç bitmeyebilir. Bu durumda daha fazla ayrıntı için sonraki noktayı okuyun.

Instagram’ın birkaç örneğinin son zamanlarda haberlerde yer aldığını fark ettim. Instagram’ın çalışıp çalışmadığını kontrol etmenin kolay ve hızlı bir yolu Down Detector kullanmaktır. Şimdi yer işareti koyun ve daha sonra bana teşekkür edebilirsiniz.

Uygulama, yalnızca geçen hafta 3 kez kullanıldı ve uygulamanın farklı yönlerini etkiledi. Canlı bir kesinti haritası var, bu nedenle sorunun küresel mi yoksa belirli bir alanı mı etkilediğini görmek için kullanın. Genellikle, içeriği daha hızlı sunmak için dünyanın her yerinde bulunan sunucuları vardır.

Adımlar, kullandığınız virüsten koruma uygulamasına bağlı olacaktır, ancak işte temel dayanak noktası. İlk olarak, Instagram hatasını çözüp çözmediğini kontrol etmek için virüsten koruma programını devre dışı bırakın. Evetse, antivirüsünüzdeki bazı ayarlar uygulamayı engelliyor veya karıştırıyor. Hiçbir şey olmazsa, bir sonraki noktaya geçin. Belki Instagram beyaz listeye alınmaz, engellenmez veya gerekli izinler verilmez. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için virüsten koruma uygulamasını gözden geçirin.

Eski veriler ve önbellek dosyaları, bir uygulamanın nasıl çalıştığını ve davrandığını bozabilir. Bu dosyaların silinmesinin bir etkisi olmayacaktır. Tekrar oturum açmanız gerekecek. Ayarları açın ve Uygulamaları yönet üzerine dokunun ve Instagram’ı arayın ve açın.

En alttaki Verileri temizle üzerine dokunun ve Tüm verileri temizle’yi ve Her ikisini de temizle’yi seçin. Geri dönün ve Instagram’da oturum açın ve tekrar kontrol edin.

instagram acilmiyor 2
Instagram açılmıyor hesaba giremiyorum
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir