iOS 11.4 güncellemesi için beta yayınlandı

iPhone için iOS 11.4 güncellemesi yolda! Apple, yakın zamanda yaptığı bir yanlış tüm kullanıcılarında tepki almasına neden oldu. Peki ne yapmıştı? iPhone’ ların performansının düşüşüne neden olan bir işlem yapmıştı. Bunu yapmasının nedeni de yeni iPhone modellerini satmaktı. Sonradan resmi açıklama da kullanıcılarının daha iyi telefon modellerini kullanmaları için yapıldığını söylemişlerdi.

teknik destek

Yavaşlama sorunu için iOS 11.3 güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme aynı zamanda batarya da gelişmiş seçenekler sunuyor. Tabi şu an için beta aşamasında.

iOS 11.4 güncellemesi

iOS 11.4 guncellemesi icin beta yayinlandi 3

Apple’ tan yeni bir sürüm daha yolda. iOS 11.4′ ün betası yayınlandı. Bu sürümle de yine hata onarımları ve performans iyileştirmelerini içeriyor.

iOS 11.4 özelliklerinde AirPlay’ da görülen ses gecikme sorunu, TV’ de görüntü aktarımlarında sesi ayrı yere aktarma, otomatik doldurmalarda görülen sorun, Music’ de donma sorunu ve dahası…

Güncellemeyi geliştirici hesabı olanlar yapabilmekte. Genel’ den yazılım güncelleme bölümünden yapabilirsiniz. Yine yedek almayı ihmal etmeyiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours