iPhone verileri Android telefona aktarma

iPhone cep telefondaki rehberi, mesajları, videoları, fotoğrafları ve Whatsapp gibi uygulamaları Android’ e aktarmak için bazı taşıma uygulamaları resmi mağaza da bulunmakta.

teknik destek

iPhone verileri android de aktarma birden fazla seçenekli ve uzun bir yoldur. Ek çaba sarf etmeksizin iPhone’unuzdaki verileri Android’e transfer etmek için çok daha kolay bir çözüm de bir uygulamadan geçmektedir.

Tüm işlem otomatik olarak yapılır. Tek yapmanız gereken tek bir tıklamadır. Daha önce hiç tecrübesi olmayan biri, işi çabucak halledebilir. Dahası, “Phone to Phone” uygulaması yalnızca kişileri iPhone’dan Android telefona kopyalamakla kalmaz aynı zamanda fotoğraf ve metin mesajlarını da kopyalayabilir.

iPhone verileri Android telefona aktarma 1

iPhone rehberi Android aktarma ve diğer verileri

iPhone’u PC’de Android Transfer’e yükleyin! “Phone to Phone” uygulamasını bilgisayarınıza indirin. Uygulama klasörüne eklediğinizden emin olun ve sonra Launchpad’den uygulamayı kolayca açabilirsiniz.

iPhone ve Android telefonu aynı bilgisayara bağlayın! IPhone ve Android telefonunuzu USB kablosuyla aynı bilgisayara takın. Cihazın bilgisayar tarafından tanınmasına izin vermek için Android USB sürücüsünün önceden kurulu olduğundan emin olun. Bilgisayara iyi bir şekilde bağlandıklarında, Android’den iPhone’a aktarma, her iki akıllı telefonu da otomatik olarak algılar ve ana ekranda listeler, iPhone sol tarafta, kaynak telefon olması gerekir. iPhone’unuzun “Kaynak Telefon” olduğundan emin olun.

iPhone verilerini Android’ e aktarmaya başlayın! Listeden Kişiler, Fotoğraf ve Metin Mesajlarını işaretleyin. Uygulamadaki Kopyala Başlat düğmesine tıklayın, ardından tüm iPhone kişileriniz, fotoğraflarınız ve mesajlarınız birkaç dakika içinde Android telefona kopyalanır. Ancak işlem sırasında iki telefonun iyi bağlandığından emin olun.

iPhone verileri Android taşıma aktarma, iPhone 5s verileri Android taşıma aktarma, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s ve iPhone 6 verileri Android aktarma nasıl yapılır? Google Drive uygulaması ve Switch Mobile ile bu işlemi yapabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours