iPhone 8 Türkiye satış tarihi

Apple markasının gözde telefon modellerinden biri olan ve kullanıcılarının merakla bekledikleri iPhone 8 modeli çok yakında ülkemizde satışa sunulacak. iPhone 8’in Türkiye’de satış tarihi açıklandı. Apple firması tarafından satışı yapılacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri Ekim ayı bitmeden resmi olarak ülkemizde satışa sunulacak.

teknik destek

iPhone 8 Türkiye satış tarihi

iPhone 8 Türkiye satış tarihi

Apple firması tarafından son amiral gemisi iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin Türkiye’de satışı olarak 20 Ekim tarihi duyuruldu.  Ekim ay sonlanmadan iPhone 8 modeli App Store’de ve anlaşmalı mağazalarda satışa sunulacak.

Yeni iPhone 8 modelinde bir önceki seriye göre neler değiştiğinden biraz sizlere bahsedelim. Yeni iPhonelarda yapılan en büyük değişiklik ekran kasa oranıdır. Ayrıca bu telefonlarda kullanılacak olan OLED erkan teknolojisidir. iPhone 6 modelinde oluşturulan tasarım şekli firma tarafından iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde devam etmişti.

iPhone 8’de, iPhone X ve iPhone 8 Plus modellerinde Apple firması işlemci olarak 6 çekirdekli Apple 11 Bionic’i kullandı. Apple firması kullandığı bu yeni işlemci ile son amiral gemisinden yüksek performans beklemektedir. Bir önceki işlemcisi A10’a göre %25 daha fazla performans aldığı işlemcisi ile mobil cihazlarında bir çok işlemin yapılmasını hedeflemektedir. Bu yeni işlemci ile çoklu çekirdek de ise %70 oranından performans alınmaktadır.
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours