iPhone X 60 bin dolar oldu!

Apple firmasının en çok beklenilen telefon modeli iPhone X nihayet kullanıcılar ile buluşuyor. 27 Elimde ön siparişi alınan  iPhone X’in elde olan bütün cihazları satıldı. Şimdiden iPhone X modeli karaborsacıların ağına düşmüş durumda.

teknik destek

iPhone X satışı

iPhone X 60 bin dolar oldu!

Ön sipariş sisteminde kısa sürede satışı biten iPhone X modelinin bitmesinden dolayı fırsatçılara yeni bir alan doğmasına neden oldu. Yeni iPhone X modelini almada sıraya giren bazı uyanık kullanıcılar telefona astronomik rakamlar isteyerek eBay üzerinden satışa sundu.

iPhone X modeli firmanın açıklamasına göre 5-6 hafta içerisinde teslim edilecekken Bazı kullanıcılar sabırsız iPhone meraklıları için eBay sitesine yüzlerce ilan vermeye başladı.

eBay yetkilerinin yaptığı açıklamalarda telefon modelinin satışa çıkmasıyla birlikte ilk 13 saatlik sürede 37 bin arama gerçekleştirildiği telefon fiyatının ise 1000-2000 dolar olarak belirlendiği açıklandı. Fakat bazı uyanık kullanıcılar ise uçuk fiyatalar isteyerek listenin ilk sırasında yer almayı ihmal etmediler.

Verilen ilanlara baktığımızda ise ilki sırada yer alan ilan dikkatlerimizi çekti. 256 GB kapasiteli, uzay grisi iPhone X modeli 60 bin dolar gibi bir fiyat ile satışa sunulmuş. 3 Kasım günü herhangi beklentiye uğramadan telefonun elinizde olacağını söyleyen ilan sahibine kimse itibar etmedi.

Peki iPhone X modeli ülkemizde ne zaman satışa sunulacak ? 230 bin TL gibi rakamlarla satış da olan iPhone X modeline 20 bin TL isteyen kullanıcılarda eBayda bulunmaktadır. Ülkemizde de iPhone X modeline ait ilanlar satış sitelerinde yer almaya başladı.

Apple firmasının çıkaracağı bu yeni telefon modelinin ülkemizde ne zaman satılacağı şuan için belli değildir. Fakat 3 Kasım itibariyle eğer bu telefon modelini almak istiyorsanız 7800 TL gibi bir rakam istenmektedir.

Resmi rakamlara baktığımızda ise iPhone X modelinin 64 GB kapasiteli modeli 6099 TL den satılırken 256 GB kapasiteli modeli 6899 TL olarak satılmaktadır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours