iPhone X Plus çıkacak mı

Apple firması 2017 yılında çıkarmış olduğu iPhone X modeli ile bütün kullanıcıların beğenisini kazanmış gibi. Firmanın şimdiden bu telefon modeli ile ilgili yapacağı çalışmalar internette düştü.

teknik destek

iPhone X Plus özellikleri

iPhone X Plus çıkacak mı

2018 yılında piyasaya çıkacak olan iPhone modellerinin artık çerçevesiz olarak üretileceği gelen iddialar arasında yer almaktadır. Firma telefonlarında kullanacağı ekran boyutlarında ciddi bir değişim yapacak gibi durmaktadır. Gelecek yılın süprizi ise iPhone X modelinin Plus olarak üretilmesi olabilir. Bu iddianı sahibi ise ünlü analist Ming-Chi Kuo.

Yapılan iddialara gelecek yıl iki ayrı iPhone X modeli karşımızda olabilir. 2018 yılında firma çok tutulan modelinin özelliklerini değiştirerek 5.8 inç OLED ekran ile piyasaya sürerken aynı zamanda 6.5 inç OLED ekran modelini de piyasaya süreceği söyleniyor.

Ayrıca normal serisinin devamı olan iPhone 9 modelinin de 6.1 inç büyüklüğünde olabileceği yine bu bilgilerin içerisinde bulunmaktadır. Ekran tasarımlarının bu kadar büyümesinin sebibi ise telefonlarda TrueDepth Kamera sisteminin kullanılmak istenilmesidir. Bu sistem ile birlikte artık parmak izi okuyucusu telefonlardan kalkabilir.

2018 yılının ilk kısmında 120 milyon adet satış beklentisi firmada bulunmaktadır.  2018 yılında piyasaya çıkacak iPhone modellerinde farklı yapının uygulanacağı söyleniyor. Ayrıca firma 2017 yılında iPhone satışlarının 80 milyon civarında olmasını beklemektedir.

Apple şuan amiral gemisi iPhone X modelini 999 dolar fiyat etiketiyle satarken gelecek yıl telefon maliyetlerini düşürerek telefonun fiyatını 649-749 dolar arasına çekmeyi düşünmektedir. Tabiki telefonda en çok maliyeti sağlayan ekran kısmında yapacağı değişiklikler ile bunu sağlayabilir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours