iPhone X yeni fiyatı ne kadar olur alınmalı mı?

iPhone X yeni fiyatı ne kadar olacak? Henüz net bir fiyat belli değil. Ama dünya genelinde satışta düşüş yaşadığı için biraz daha uygun bir fiyatla satışa çıkabilir.

teknik destek

Dünyanın teknoloji devi olan ve Steve Jobs tarafından kurulan çok uluslu Amerikan şirket Apple en son 10. yıl şerefi için Iphone X’i çıkardı ve ülkemizde 24 Kasım 2017’de satışa girdi.

screenshot.1886912742

Şu anda iPhone X fiyatı ne kadar?

Şu anda Apple’ın sitesine göre iPhone X’ in fiyatı 6099 Türk lirası ile cep yakıyor.

​​​​Peki, bu paraya değer mi? İlk olarak Apple bu telefon sayesinde en büyük hedefi olan tamamen ekrandan oluşan telefonu yapmayı başardı. iPhone X’i diğer telefonlardan ayıran şeyse Face ID’ye sahip olması böylece telefonun içindeki bilgilerinizi rahatlıkla saklayabilirsiniz. Ayrıca uzun iş saatleri veya seyahatler yüzünde birçok insanın telefonda istediği özelliklerden birisi ise uzun pil ömrü oluyor.

iPhone X fiyatı dışında bu konuda da alıcıları mağdur etmiyor. Yapılan teste göre iPhone X 90 dakikada sadece ama sadece %11′ lik bir şarj dilimi kaybederek kendini onlarca telefon arasında ayırıyor.

Aynı zamanda da iPhone denilince akla gelen telefon özelliklerinden biri de kamera ve fotoğraf kalitesi oluyor. Apple iPhone X’e portre modu koyarak sanki stüdyoda çekilmiş gibi bir fotoğraf elde etmenizi sağlamış. Bir sakarlık durumunda ise iPhone X 1 metre suyun altında yarım saat dayanabilmesiyle de dikkat çekiyor. Telefon ekranı ise 5.8 inç olmakla beraber 174 gram ağırlığında ve 12 megapiksel kamerası bulunuyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours