Apple’ dan yeni koruma cam’ ı teknolojisi

iPhone yeni ekran! Akıllı telefonlar ne kadar büyük teknolojileri içlerinde barındırsalar da birçok olumsuz yanları da var. Bunların belki de en önemlisi sağlamlık olarak görülebilir. Kasa malzemeleri her geçen gün daha da gelişse de hala görmezden gelemeyecek kadar büyük problemler devam etmekte.

teknik destek

Son dönemde çıkan yeni modellerin birçoğunda bulunan su ve toz dayanıklılığı yeterli olamayabiliyor. Sağlamlık konusunda en büyük problemlerden biri de cam dayanıklılığıdır. Konu cam olunca akıllı telefon denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Apple markasının bile yetersiz kaldığını görebiliyoruz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ise Apple Koruma Camı adı verilen yepyeni bir teknoloji geliştiriliyor.

screenshot.18869116Apple koruma camı

iPhone akıllı telefonların cam dayanıklılığını üst düzeye çıkaracak olan bu yeni teknolojiye ait ilk patent görselleri ortaya çıkmaya başladı. Bu görsellere göre cam kısmı daha dayanıklı ve sertleştirilmiş bir hale gelecek. Bu camların kırılması eskisine oranla çok daha zor olacak.

iPhone camları daha dayanıklı olacak: Camların düşmelere karşı şimdikine oranla %30 daha dayanıklı hale getirileceği söyleniyor. Aynı zamanda bu teknoloji ile iPhone telefonların sadece ön camlarının değil arka kapaklarının da daha dayanıklı hale geleceği söyleniyor. Bu teknoloji ile Apple firması tasarımdaki şıklığı bozmadan sadece dayanıklılığı arttıracaklarını iddia ediyorlar. Koruma Camı teknolojisinin bir sonraki model ile birlikte tanıtılacağı tahmin ediliyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours