LG V30 Özellikleri ve Detaylı İnceleme

Dünyanın en büyük donanım devlerinden biri olan LG markası, yeni bir amiral gemiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 31 Ağustos’ta İFA’da tanıtılacak LG V30 şimdiden bütün teknoloji dünyası tarafından merak edilen hususlardan biri haline geldi. LG V30 normal artı iki türeviyle birlikte satışa çıkacağı şirket tarafından söylenmektedir. Tasarım bakımından oldukça şık bir yapıya sahip olan LG V30’un özelliklerine bakalım.

teknik destek

LG’nin V serisi telefonlarının her zaman yüksek özelliklerle beraber gelmesi kullanıcılarını da hoşnut etmektedir.

Telefonun genel özelliklerine baktığımızda ise, 5.7 inç QHD ekran, çift kamera, MicroSD kart desteği, ikinci ekran, hızlı şarj özelliklerinin olması gayet başarılı bir telefon karşımıza çıkacak gibi duruyor. LG’nin V30’da  Snapdragon 835 ile birlikte geleceğini belirtelim. Telefonun toz ve su sertifikasına sahip olacağını belirtelim. Bu da telefonun suya karşı direncini gösteren ana etmenlerden birisidir. Batarya bakımından 3200 mAh  bataryaya sahip olacak telefonun bu bakımdan ideal olduğunu söyleyebiliriz.

Telefonun diğer bir önemli özelliği ise yüksek kaliteli ses sunması olarak gözüküyor.  ESS Quad DAC desteğinin bu hususta önemli payı olduğunu söyleyelim. Cam bir kapağa sahip olacağı düşünülen telefonun sağlamlığı ise ancak elimize geçtiğinde anlaşılacak. Cam kapak her zaman korkutucu bir husus olmuştur.  Cihazın ayrıca çıkarılabilir bataryaya ve parmak izi sensörüne sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

lg v30 2

Telefonun çıkış tarihine baktığımızda ise Eylül sonlarına doğru raflarda yerini almasını bekliyoruz. Note 8 ve İphone 8 ile birlikte aynı zamanda çıkması satış rakamlarını nasıl etkileyecek göreceğiz.

Telefonun fiyatına baktığımızda ise LG G6’yı makul bir fiyata piyasaya süren firmanın, aynı tutumu V serisinde de devam ettireceğini düşünüyoruz. Gelen bilgilere göre 64 GB’lık modelinin 699 dolar olduğunu belirtelim.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours