iPhone SE 2 Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Dünya’nın en çok satan akıllı telefon firması ABD’li dev Apple, iPhone 8’deki gelişmeleri bir taraftan takip ederken, diğer taraftan da 2. Nesil iPhone SE ile ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Teknik özellikleri, yeni işletim sistemi ve yeni uygulamaları ile göz dolduran SE 2’nin piyasaya ne zaman çıkacağı ise basına sızdırıldı!

teknik destek

Tayvan merkezli Wistron ile montaj konusunu aştıktan sonra, 2018 yılının 2. çeyreğinde iPhone SE 2 piyasaya çıkmış olacak. iPhone SE 2 yeni nesil akıllı telefonun en dikkat çeken özelliği Apple A 10 çipsetini kullanacak olması. Bunun yanı sıra, 2 GB Ram ile mükemmel bir kapasite imkanı sunan iPhone SE 2, oyun severler için de mükemmel bir seçenek olacağa benziyor. 128 GB’a kadar depolama alanı ile dilediğiniz kadar veriyi ve uygulamayı depolayabileceksiniz. Bulut sistemine gerek bırakmayan bu mükemmel depolama alanını daha da genişletebilirsiniz.

iPhone SE 2 1

Diğer son seri iPhone modelleri gibi bu telefonda da 12 MP arka kamera ve 5 MP selfie kamerası mevcut. Telefonun belki de tek eksisi 1.700 MaH pil gücü. Bu, şimdilik tek sıkıntı gibi gözüküyor ama piyasaya çıktıktan sonra, hedef kitle endeksleri diğer problemleri ve eskileri de açığa çıkaracak.

Tayvan, Hindistan ve ABD ortak yapımı olan iPhone SE 2, 2018 2. Çeyreğinden sonra piyasadaki yerini alacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours