Nintendo Switch Türkiye satışı

Nintendo oldukça köklü bir geçmişe sahip olan bir teknoloji markası olmuştur. Fakat uzunca bir süredir Türkiye teknoloji pazarında yer almayan Nintendo ürünleri Türk teknoloji ve oyun meraklısı kitleleri de oldukça üzmüştür. Bu kararından geri dönen ve Türk tüketicilerin de yüzünü güldüren Nintendo Switch’in Türk teknoloji pazarlarında yerini alacak olması haberi hızla yayılmaya başlamıştır. Nintendo Switch Türkiye fiyatı!

teknik destek

Beklenen resmi açıklama geldi! Bir müddettir Türk oyun ve teknoloji severlerden destek ve özlem mesajları alan Nintendo firması ani bir karar değişikliğine giderek Türkiye pazarına yeniden dahil olacağını ve bunu da Nintendo Switch ile gerçekleştireceğini açıkladı. Yapılan bu açıklama CD Media’nın Türkiye sorumlusu ve temsilcisi olan Levent Ertoğlu tarafından da desteklendi. Resmi Twitter hesabından yaptığı kısa bir açıklama ile Ertoğdu yakın bir zaman diliminde Nintendo Switch’in Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu.

screenshot.1886912866

Peki, Nintendo Switch fiyatı ne kadar olacak?

Nintendo Switch hakkında bir takım spekülasyonlar dönerken ürünün henüz Dolar bazında mı fiyatlandırılacağı ya da Türk Lirası’na endeksle yeni bir fiyatla mı piyasaya sürüleceği hakkında henüz net bir bilgi paylaşımı olmamıştır. Fakat Avrupa ülkelerinden hareketle yola çıkarsak ülkemizde Nintendo Switch’in 1.800 TL bandında satışa sunulması söz konusu olabilir.

Garanti ve teknik destek imkanlarını da içerisinde barındıran bu fiyatlandırma herhangi bir uluslararası alış veriş platformlarından yaptığınız alış verişlerde de geçerli olacak denilebilir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours