OnePlus 5 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

17 Aralık 2013’te Hong Kong merkezli olarak dünya akıllı pazarına giriş yapan Çinli OnePlus, aradan geçen 4 yıla 5 farklı ana amiral gemisini sığdırdı. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sunulan OnePlus 5 ile bu alanda önemli bir aktör olduğunu ispatlayan firma, yeni güncellemesi ile kamuoyuna kısa bir açıklama yaptı. İşte açıklamanın anlamı ve yeni güncellemenin zamanı!

teknik destek

Kısa süre içerisinde 3. Güncellemesini yapan OnePlus 5, bu güncellemeleri teknik bir takım problemlerin giderilmesi amacı ile yapmaktadır. Özellikle telefon korsanlarının ağlara kolaylıkla erişim sağlamaları, güvenlik alanında bir takım yeni güncellemelerin ardı ardına yapılmasına neden oldu. OxygenOs 4.5.2 ile devam eden işletim sistemi sürümünü  OxygenOS 4.5.3’e yükselten One Plus 5, bu sayede %50 oranında daha fazla koruma sağlayacağını düşünmekte. Tabii ki, hızda da bariz bir iyileştirme olacağı kesin.

oneplus 5 back 4

Yapılan bir diğer güncelleme ise; Wifi çekim mesafesinin ve gücünün iyileştirmesi konusunda. Buna göre, kullanıcılarından sık sık tepki alan One Plus yönetimi, OnePlus 5’te yeni güncelleme ile Wifi mesafesini arttırmak ve sinyal gücünü yükseltmek amacında.

Bunlara ek olarak, yeni güncellemenin kamera uygulaması kararlılığı ve otomatik parlaklık ayarında iyileştirmeler de sunacağı düşünülmektedir. Özellikle 4K video kayıt özelliği olmayan telefonun, eleştirileri bir sonraki güncelleme ile sonlandıracağı da söylenmekte. Önümüzdeki günlerde OxygenOS 4.5.4 yolda görünüyor. Çünkü iyileştirilmesi gereken birkaç özelliği daha var!

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours