Oppo A75 ve A75S satışa çıktı

Oppo A75 ve Oppo A75S satışa çıktı işte detaylar ve satış fiyatı!

teknik destek

Mobil sektörde faaliyet gösteren bir çok firma  bulunmaktadır. Artık eskiden olduğu bir kaç modele kullanıcılar gebe değillerdir. Özellikle Çin’de kurulup globalleşen firmaların sayısı artıkça bu sektördeki rekabette artmaya başladı. İşte o markalardan biri olan Oppa firmasının çıkardığı büyük ekran telefon modellerini sizlere tanıtmaya çalışacağız.

Oppo A75 ve Oppo A75S satışa çıktı

Oppo A75 ve A75S satışa çıktı

Oppa firması A75 serisi ile iki farklı telefon modelini piyasaya sürdü. Oppa firmasının çıkardığı telefon modellerini birbirlerinden ayıran tek fark ise hafızalarıdır. Diğer özellikler bakımından çıkan bu iki modeller birbirinin aynısıdır. Oppa bu modelleri A75 ve A75S isimleri ile piyasaya sürdü. Peki büyük ekrana sahip bu modellerin teknik özellikleri nelerdir ? Ekran büyüklükleri ne kadardır ?

Oppa A75 özellikleri

A75 serisi modellerde bilindik işlemcilerin yerine yine performans olarak güçlü ve Çin telefonlarında kullanılan MediaTek Helio P23 (MY6763T) işlemcisinin kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca ilk bakışında dikkati çeken ekranı ise 1080X2160 piksel çözünürlülüğe sahiptir. Ekran boyutu ise 6 inç 18:9’dur. Ayrıca telefonda RAM olarak ise 4GB kapasite konulduğu görünüyor. Ayrıca A75 modeli 32GB’lık kapasite ile üretilirken A75S serisi ise 64GB’lık kapasite ile üretilmektedir. Son olarak ise A75 serilerinde 3200 mAh batarya kullanılmaktadır.

Diğer önemli bölümü olan kamera kısmına baktığımızda ise ön kısımda 20 MP kalitede bir kamera olduğunu görüyoruz. Buda A75 serilerinin selfi olarak daha kaliteli resimler çekeceğini söyleyebiliriz. Arka kısımda ise 16 MP kalitede bir kamera bulunmaktadır. Ayrıca kutu içerisinden android 7.1 işletim sistemi ile piyasaya çıkacak olan telefonun boyutları ise 156.6 x 76 x 7.5’dir. Ağırlığı ise 152 gramdır. Parmak izi okuyucusu ise telefonun arka yüzünde yer almaktadır. Ayrıca telefonda OPPO Al yüz tanıma özelliğinin de yer aldığını görmekteyiz.

Oppo A75 fiyatı! Farklı renk seçenekleri ile satılacak olan A75 serisi 400 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours