Qualcomm Snapdragon 845 tanıtım zamanı

Mobil sektörde bazı parçaların gelişimi aynı telefon modelleri gibi takip edilmektedir. Çünkü bu parçaların akıllı telefonların performansı direkt olarak etkilediği için nasıl bir performans sergileyeceği kullanıcılar tarafından hep merak konusu olmuştur. İşte bu parçalardan biriside işlemciler. Mobil işlemcilerin gelişim sürecine baktığımızda şuanki yeni nesil işlemciler bir çok uygulamayı telefonlarda rahatlıkla çalıştırabilmektedir. Amiral gemisi konumunda yer alan işlemcilerin sergilediği performanslar hayranlık uyaracak gibi. İşlemci olarak aslına bakarsanız bir çok marka bulunsa da bunlar içerisinde bir kaç tanesi bizler için önem arz etmektedir. Bu bir kaç marka işlemci sektörünün logomotifi konumda yer almaktadır. Bunlardan biri Apple firmasının çıkardığı A seri işlemciler olurken diğeri de Samsung modellerinin tanıtımınında karşımıza sıklıkla çıkan  Qualcomm işlemcilerdir.

Qualcomm Snapdragon 845 özellikleri

Qualcomm Snapdragon 845 tanıtım zamanı

teknik destek
Qualcomm firması önümüzdeki günlerde  Snapdragon 845 işlemcisini tanıtmaya hazırlanıyor. Firmanın çıkaracağı bu yeni işlemci bir çok amiral gemisi konumunda bulunan telefon modellerinde kullanılacak.
Snapdragon 835 işlemcisi şuanda piyasada yer alan neredeyse bütün üst düzey telefon modellerinde kullanılmaktadır. Firma bu işlemci ile ciddi bir başarı yakaladığını söyleyebiliriz.  Firma var olan pazar payını oldukça genişletmek için yeni işlemcisi Snapdragon 845’i planlanan süreçten biraz daha erken çıkarmayı düşünüyor.
Firmaya yakın kişilerin sızdırdığı bilgilere baktığımızda Snapdragon 845  işlemcisnin 4-8 aralık tarihlerinde ABD’de yapılacak olan  Snapdragon Technology Summit etkinliğinde tanıtılacağı iddia edilmektedir.
Bir önceki işlemcisini Ocak ayında yapılan bir  etkinlikle tanıtan firma bu sefer yeni işlemcisini bir ay öncesinden tanıtmış olacak.
Snapdragon 845 işlemcisi önümüzdeki günlerde ilk olarak Galaxy S9 modelinde kullanılacağı yapılan açıklamalarla netleşmişti.
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours