Telefonda şebeke çekmiyor sorunu

Telefonlarda şebeke sorunu çok sık yaşanan bir sorundur. Telefonlarda yaşanan şebeke çekmeme sorunu en fazla Android telefonlarda yaşanır. Android telefonlarda yaşanan bu sorun özellikle Çin, Kore malı olarak verilen telefonlarda yaşanır. Peki telefonda şebeke neden çekmiyor?

teknik destek

Telefon şebeke sorunu nedir?

Şebeke yok hatası! Telefon ile yaşanan şebeke sorunlarının ilk nedeni kullanılan yazılımdan kaynaklanır. Telefonlarda kullanılan sahte yazılımlar şebeke sorunlarına neden olur. Telefonlarda yer alan sim giriş yerinin hasar görmüş olması da şebeke sorununa neden olur. Telefonların dışardan aldıkları darbeler iç kısımlarda da bir hasara neden olur. Böyle bir durumda telefonun telefoncuya götürülmesi ile sorun yaşanma durumu en aza indirilebilir. Çünkü ilk zamanlarda bir sorun yok gibi görünse de sonradan şebeke çekmeme gibi sorunları ortaya çıkarabilir.

screenshot.18868890

Şebeke yok ya da sinyal yok neden oluşur?

Telefonda ortaya çıkan şebeke çekmeme sorunu, telefona indirilen zararlı yazımlardan ortaya çıkar. Cihazda ortaya çıkan şebeke sorunu aslında dışarıdan yapılan bütün hareketlerinizin işlendiğinin habercisi olabilir. Telefonda yer alan özel bilgiler ve sosyal medya hesaplarının başkalarının eline geçme durumu bulunur. Bu nedenle de bu konuda çok dikkatli davranılması gerekir.

Yapılan yanlış bir durum ya da basit görünen telefon şebeke çekmeme sorunu banka hesaplarında bulunan paraların gitmesine dahi neden olabilecek bir durumdur. Telefon şebeke çekmeme durumunu hafife almamak ve telefonu bir telefoncuya göstererek nedeninin bulunması ve onarılması gerekir.

iPhone şebeke çekmiyor veya iPhone sinyal yok sorunu ile karşılaşanlar telefonu kapatıp açınız. Farklı bir sim kart, başka bir operatör hattı ve hattı başka telefonda deneyin.

Ağ ayarlarını sıfırlayın. Ayarlar / genel / sıfırla ve ağ ayarlarını sıfırla işlemini yapınız.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours