Telefonda yeterli alan yok hatası

Android cep telefonda yeterli disk alanı yok hatası için çözüm nedir? Telefonumuza uygulama ya da oyun indirirken bazen de güncelleme yaparken sıklıkla karşılaştığımız bir durumdur yeterli alan yok hatası. Telefonda yeterli alan yok hatası telefonumuzun sistem kapasitesinde yeterli alan olmamasından kaynaklanmaktadır.

teknik destek

Bazen de telefonunuzun kapasitesinde ya da SD kart kapasitesinde yer olduğu halde telefon sisteminin kapasitesinde boş alan olmadığı içinde bu hatalar karşımıza çıkar. Telefonumuzdan ne kadar dosya silersek silelim bu durum er geç yine karşımıza çıkmaktadır ve çoğu zaman çözüm olmamaktadır. Bunlara çözüm için bazı yöntemler bulunmaktadır.

Telefonda yeterli alan yok hatası

Ek hafıza kartı ile yer açma

Kullandığınız telefonunuzun hafızası düşük ise yapılabilecek yöntemlerden birisi hafıza artırma yönünde olmaktadır. Bunun içinde mikro SD hafıza kartı taktırmaktır. Tüm işlemleriniz, uygulama ve oyunlarınız bu alana kaydedebilirsiniz. Mikro SD kartların kapasite alanları değiştiği için ihtiyaca göre satın alınabilmektedir. 2, 4, 6, 8, 16 GB’a kadar mevcuttur. Cihazda yeterli alan yok hatasına karşılık en güzel çözümlerden birisidir.

Clean Master uygulaması ne işe yarar? Micro SD hafıza kartı kullanamadığımız ya da taktıramadığımız durumlarda ise Clean Master programını indirmek ikinci bir çözüm yolu olabilmektedir. Celan Master uygulaması 14 MB boyutunda bir uygulamadır. İndiremediğiniz durumlarda telefonunuzdan sadece bir uygulama ya da bir dosya silerek rahatça yükleyebilirsiniz. Clean Master programı sizi uğraştırmadan boş alanı sağlayacak ve telefonunuzda önemsiz temizliği sağlayacak güzel bir uygulamadır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours