Ucuz Xiaomi Mi 6 modeli çıkıyor

Çin dünyası mobil sektörün en önemli pazarlarından biridir. Kalabalık nüfusu ile bir çok markanın iştahını kabartmaktadır. Fakat Çin sadece telefon kullanıcısı olarak kalmadı. Çin’de kurulmuş ve dünya pazarına açılmış bir çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar diğer bilindik markalar kadar kaliteli ürünler piyasaya çıkarabilmektedir. Bundan dolayı popüler markalar bu pazarda satış yaparken Çinli markalar tarafından zorlanmaktadırlar. Dünya pazarında bir Çin markası Apple ile boy ölçüşür hale geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ucuz Xiaomi Mi 6 modeli çıkıyor

Ucuz Xiaomi Mi 6 modeli çıkıyor

teknik destek
Şimdi o markalardan biri olan Xiaomi markasının amiral gemisi olan Mi6 modelinin fiyatında bir düşme yaşanacağına dair bilgiler internete sızdı. Zaten Mi 6 modelini firma yüksek donanımına rağmen uygun fiyatlara satmaktaydı . Uygun olan telefon tekrardan yine indirim yaparak daha da uygun Mi 6 modeli alma şansı kullanıcılara doğdu. Mi 6 modelinin 4GB versiyonu TENAA kayıtlarında karşımıza çıktı.

Geçen aylarda yaptığı tanıtım ile Mi 6 modeli yüksek donanım özellikleri ve uygun fiyatları ile mobil kullanıcılarının gönlünü fethetmişti. TENAA üzeriden yapılan listelerde karşımıza Mi 6 modelinin 4GB RAM ve 64 GB kapasiteli modeli çıktı.

Mi 6 modelinin belleği dışında diğer donanımlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Kısacası yine ekranı 5.15 inçlik FULL HD, Qualcomm firmasının ürettiği Snapdragon 835 işlemcisi ve 13 MP çift kamera özelliği bu cihazda da yer alacak.

Mi 6’nin şuan raflarda satışa sunulan modeline 6 GB bellek kapasitesi  ve 64 GB dahili hafızası ile birlikte 350 euro’luk fiyat ile satılmaktadır. Bu haberimizde tanıttığımız 4 Gb’lık versiyonunun ise 295 euro dan satılacağı tahmin edilmektedir. 11 Kasım tarihinde bu model raflardaki yerini alacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours