Asus, Zenfone 4 İle Yeniden Geliyor

Asus firması orta segmente hitap eden telefonlarıyla piyasada kendinden oldukça söz ettiren firmalardandır. Fiyat performans oranı olarak gayet iyi telefonlara sahip olan firmanın yeni modeli ise Zenfone 4 olarak açıklandı. Telefonun teknik detaylarının basına sızmasından sonra ortaya atılan iddaaların gündemi sarstığını söyleyebiliriz.  Teknik detayları yavaş yavaş belli olmaya başlayan telefonu sizinle inceleyelim.

teknik destek

Rağbetin yüksek olması beklenen telefonun 2 farklı seçenek ile sunulacağı gelen haberler arasında. Modelin teknik özellikleri ve fiyatının ülkemiz ortalamasına göre düşük olması ülkemizde bu telefonu cazip hale getirmektedir.

asus zenfone 4 ozellik 01

3 farklı depolama alanına sahip telefonla karşımıza çıkmaya hazırlanan firma 16 GB, 32 GB VE 64 GB hafızaya sahip Zenfone’ları aynı anda satışa sürmesi bekleniyor. Telefonun işlemcisine baktığımızda 4 GB RAM gayet iyi bir işlemciye sahip olduğunu göstermektedir. Telefonlarda ayrıca SD kart desteği de olacağı açıklandı. Birçok kullanıcı tarafından olumsuz yorum alan bu husus hakkında neden böyle bir özellik sunduklarına dair bir açıklama yapmaları bekleniyor.

Kamera konusuna oldukça önem veren firma arka kamerasıyla dikkat çekiyor. Güçlü bir arka kameraya sahip olan kameranın çözünürlüğü ise 13 MP olarak açıklandı.  Ön kameranın ise 8 MP çözünürlüğe sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Telefonun satış fiyatının ise 300-400 dolar arasında değişeceği gelen söylentiler arasında. Piyasaya 2017’nin sonlarında çıkması planlanan telefonun ülkemizde nasıl bir satış rakamı yakalayacağı ise merak konusu olmaya başladı.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours