Microsoft’ tan şifremi unuttum sorunu için yeni çözüm

Microsoft, şimdi de şifre unutma derdini ortadan kaldıracak yeni klavye müjdesi verdi.

teknik destek

Microsoft, Surface bilgisayarlarınızın izinden giden yeni kablosuz klavye müjdesini verdi. Yeni üretilen klavye parmak izini okuyor.

Şifre unuttum çözülüyor mu?

Microsoft, bu tasarım harikası olan Surface dizüstü bilgisayarları tanıttıktan sonra, şimdi de bunların ışığında diğer ilave aksesuar ve araçları duyurmaya başladı. Firma, yeni tanıttığı kablosuz klavye ile tekrar Surface şıklığını yakalamayı başarmış. Birde bu güzel klavyeyi sadece Surface bilgisayarlarında değil, Windows 8.1 ve üstü, MacOS 10.10.5 ve üstü, Android 4.4.2 ve üstü ve iOS 8.1 ve üstündeki işletim sistemini destekleyen bütün cihazlarda kullanılabilecek.

screenshot.18868935

Yeni klavye dünya çapında satışta
Bluetooth 4.0 ile bağlanabilen klavye, muhteşem tasarımı dışında da bu aralar amiral gemilerinin korkulu rüyası olan parmak izi okuyucusu ile oldukça dikkat çekiyor. Tuşlarından bir tanesi sayesinde parmak izini okuyan kablosuz klavye, Windows 10’da şifre girmeye gerek duymadan tek bir tuşla oturum açabilmeyi sağlayacak.

Parmak izi okuyucusu yalnızca oturum açmak için kullanılmayacak. Windows Hello ile çalışan başka bir uygulamaya girebilir ve başka bir şifre girmeden istenen ürünleri satın alabilirsiniz. Bunun için parmak izini okutmak yeterli olacak. Ergonomik olan tasarım ile gelen klavyenin üzerinde chicklet tuş düzeni mevcuttur. Bu düzen, klavyenin tuşlarının küçük çıkıntılar olduğu durumla olur. Özellikle yazı yazan kullanıcılar bu klavye yapısını kesinlikle tercih edecekler.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours