Facebook giremiyorum sorunu

Facebook’ a giriş sorunu yaşıyorsanız ya da Facebook hesabıma giremiyorum hata ile karşılaşıyorum diyorsanız, çözümü size önerdiğimiz Facebook iletişim formu.

teknik destek

Facebook hesabınıza girerken yanlış şifre, bilinmeyen bir hata veya daha sonra dene gibi hatalarla karşılaşıyorsanız, bu haberimiz size yardımcı olabilir. Yine de Teknoloji hattı müşteri hizmetleri aranabilir.

Bu sorunların geneli kullanıcının ya hesabı çaldırması veya şifresini yanlış hatırlamasından kaynaklı. Yani sizin şifrenizi Facebook güvenlik sorunu olmadığı takdirde değiştirmez. Zaten bu şekilde bir durumda size bilgilendirme mesajı gönderir. Veya hesap giriş denemesinde uyarır.

screenshot.18821

Facebook giriş sorunu bildirme

Evet gelelim sorunun çözümüne. Verdiğimiz destek form adresi ile sorunun görüntüsünü ekleyerek detaylı yazarak iletişime geçiniz. Sonra bir kaç gün bekleyip duruma göre tekrar dormu doldurunuz.

Bu formla çok sayıda sorun için başvuru yapılabilir. Şifremi yazıyorum hata veriyor, tekrar dene, kayıtlı mail adresime ulaşamıyorum, şifremi sıfırlayamıyorum ve dahası…

Facebook iletişim için form facebook.com/help/contact/357439354283890

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours