Instagram canlı yayın olmuyor telefon desteklemiyor

Instagram canlı yayın sırasında bağlantı zayıf ya da buton simgesi çıkmıyorsa iPhone ve Android telefonda canlı yayın yapamıyorum diyorsanız çözümü haberimizde…

teknik destek

Uzun zamandır beklenen Instagram canlı yayın özelliği nihayet Türkiye’ ye de ulaştı. Çok sayıda kullanıcıdan canlı yayın sorunu ile ilgili mesaj gelmekte. Peki instagram’ da canlı yayın neden yapılamıyor?

Telefonda Instagram canlı yayın çıkmıyor

İnternet bağlantınız zayıfsa yani hızı düşükse bağlantı kontrol ediliyor şeklinde uyarı alacaksınız. Çözüm için alternatif internet bağlantılarını deneyiniz.

Instagram canlı yayın olmuyor çözümü

Dikkat! Bazı cep telefonu modellerinde canlı yayın butonu çıkmıyor. Bunun nedeni bazen telefon yazılımı kaynaklı bazende uygulama kaynaklı sorunla alakalı. Önemli bir nedende instagram hesabı kaynaklı. Bazı hesaplarda canlı yayın çıkmadığı görülmekte. Yani farklı bir instagram hesabı ile denemeniz gerekiyor.

canli yayin olmuyor 2

Canlı yayın simgesi çıkmıyorsa, cihaz uyumsuz olabilir. İşletim sistemi eski sürüme sahip olabilir.

Eğer canlı yayın için cihaz destekliyor ve sürümde uyumlu ise ya cihazı fabrika ayarlarına döndürmeniz ya da instagram’ ın yeni bir sürümünü çıkarmasını beklemeniz gerekebilir. Malum Facebook canlı yayın özelliğinde de bu gibi sorunlar çıkmıştı.

Alternatif 3. parti uygulamaları üzerinden de denenebilir. Birde sorun bildir seçeneği ile instagram iletişim sorun formu doldurulabilir.

Instagram’ da tüm sorunlar için önerilen destek hattını arayabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours