Instagram konum ekleme nasıl yapılır

Instagram hikayelerde konum paylaşımı! Milyonlarca kişinin kullanmakta olduğu resim, hikaye ve canlı yayın yapılabilen sosyal medya araçlarından bir tanesi olarak İnstagram, bir çok kişinin para kazandığı, fenomen olduğu ve kendisini gösterebildiği bir alan üzerinden geniş kitlelere hitap etmektedir.

teknik destek

Instagram uygulaması içerisinde yer alan konum ekleme özelliği hem hikayelerde hem de paylaşımlarda ayrı şekilde yer almakta ve anlık konum paylaşımına izin vermektedir.

screenshot.18868947

Instagram hikayeye konum ekleme

İnstagram uygulaması üzerinden hikaye ekleyebilmek için ana sayfanın sağ tarafa kaydırılması ya da kullanıcının kendi profil resmine tıklayarak hikaye eklemesi gerekir.

Konum paylaşma: Hikayeler fotoğraf, boomerang ve video olacak şekilde farklı alanlar tercih edilerek çekildikten sonra konum ekleyebilmek için sağ üst köşede yer alan gülücük ifadesine tıklayarak “Konum” seçeneğinin tercih edilmesi gerekir. Bu esnada kullanıcının telefonundaki konumun açık olması da önemli bir unsur oluşturur. Konuma tıklandıktan sonra hikayeye eklenmiş olur.

Instagram paylaşıma konum ekleme

İnstagram üzerinden fotoğraf ya da video paylaşacak olan kullanıcıların postu paylaşmadan önce konum ekleme gibi bir şansı olur. Paylaşım yaptıktan sonra da düzenleme alanında konum ekleyebilme özelliği uygulama içerisinde açık olmakla birlikte İnstagram içerisinde paylaşım yapmadan önce “Konum Ekle” kısmından konum açılarak anlık olarak bulunan yer ve etraftaki alanlar taranmaktadır. Kullanıcının kendi bulunduğu alanı tercih ettikten sonra paylaşıma bu konumu ekleyerek “Paylaş” butonuna basılır.

Sorunlar için instagram iletişim formunu doldurunuz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours