Smart TV YouTube ses var görüntü yok neden?

Telefonda, bilgisayarda ve şimdide Smart TV Youtube ses geliyor ama görüntü yok sorunu ortaya çıkmış. Video görüntüsü siyah ekranda kalıyor. Peki çözüm için neler yapmalıyız?

teknik destek

Youtube ses var ama görüntü siyah ekran geliyor sorununun birden fazla nedeni bulunuyor. Şimdi aklımıza gelenleri yazarak yapmanız gerekenleri bileceksiniz.

Youtube siyah ekran, her dönemde karşımıza çıkan bir hata. Bu Windows bir sistemde ilk karşılaştığımız bir durum diyebiliriz. En azından bizde bu şekilde olmuştu. O dönemlerde baya bir uğraşmıştık. Bazılarında sürücü çakışmasından, virüsten veya ek bir program gereksinimi duyduğundan çıkabiliyordu.

YouTube siyah ekran sorunu

Televizyonda Youtube görüntü yok ses var durumu sadece Youtube uygulamasına özgü bir sorun değil. Bu instagram’ da ve Facebook’ ta görülebiliyor. Hatta son zamanların popüler uygulamalarından biri olan Netflix’ de dahi.

Youtube görüntü gelmiyor nedeni her cihazda farklılık gösterebiliyor. Hatta telefonlar arasında bile fark var. Örnek iPhone’ da olası nedenle, bir Huawei, Samsung, Xiaomi Android telefonda farklı olabiliyor.

Biz yazımızda tamamını ele alacak şekilde önerilerimizi paylaştık. Deneme yaparken sıralamaya göre ilerlemeniz cihaz veya TV için daha iyi olacak.

YouTube görüntü yok çözümü

Biz telefonda, bilgisayarda ve televizyonda bu sorunla karşılaştık. Yaptığımız denemelerde kesin çözüme ulaştık.

  • Philips Smart TV’ de yaptığımız analize göre çoğunlukla fişi çıkarıp takmamız işe yaradı.
  • Tv’ den ya da her hangi sorunlu cihazdan Youtube ayarlarına girip önbellek, arama geçmişi ve uygulamayı sıfırla işlemlerini yapınız.
  • Smart TV internet bellek temizliğini yapınız. Kumandanın ayar simgesine tıklayın ve kablosuz ağ bölümüne ve oradan da kablolu wifi diye bir bölüme girin. Son işlem internet belleği sil yapılması.
  • Uygulamalardan veya Google Play’ ı açıp Youtube’ u kaldırın ve tekrardan indirin.
  • Uygulamalardan Youtube açıp güncellemeyi kaldır yapılsın.
  • Youtube’ un eski bir sürümünü yüklemenizi öneriyoruz.
  • Tüm cihazların tarihi yanlış ayarlı ise sorun çıkaracaktır.
screenshot.1131223048
Smart TV YouTube ses var görüntü yok neden?
teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours