Twitter internet bildirimleri nedir?

Twitter internet bildirimleri nedir? Tarayıcı bildirimleri açma kapatma ayarları…
Sosyal medya artık hayatın bir parçası olmuş vaziyette. İstenilen bilgiyi, gündemi artık sosyal medyadan takip edilir hale geldi. Bunlardan biri de adından sıkça söz ettiren ve en yaygın kullanılanlardan biri Twitter. Twitter kullanıcıları hesapların da aktif olmasalar da bildirim alamamalarını bir eksiklik olarak görüyordu. Kullanıcılar hesaplarına giriş yapmadan bildirim almak istiyorlardı.

teknik destek

Twitter internet bildirimleri nedir

Twitter’deki kişilerin sizinle iletişimini gösterir. Bildirimlerden size hangi tweetlerinizin beğenildiğini,rtweetlerinizi,size yönlendirilen tweetleri, ve sizi yeni takip etmeye başlayan kişileri görebilirsiniz.

Bildirimleri iki şekilde de görebilirsiniz. Tümü derseniz yeni takipçiler, Retweetler, bahsedenler ve beğeniler gibi bütün bildirim akışını görebilirsiniz. Bahsedenler derseniz eğer size sadece adınızdan bahseden Tweetlerin bildirimlerini gösterir.

screenshot.1886912772

screenshot.1886912774

Tarayıcı bildirimleri açma kapama

tarayıcı bildirimleri açma ve tarayıcı bildirimlerini kapatma: Twitter kullanan kişiler hesapları kapalı olduğu halde de neler olup bittiği hakkında bildirim almaları mümkündür. Bilgisayardan twitter hesabınıza girerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz. İlk olarak bilgisayardan twitter’in sayfasına girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek giriş işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra profil resminizin üzerine tıklayıp ayarlar menüsünü açıyorsunuz. Ayarlar menüsünde internet bildirimleri kategorisini tıklıyorsunuz. Sayfa açıldıktan sonra Tarayıcı bildirimlerini aç diye bir butona denk geleceksiniz. Bu butonun altında ‘Twitter’de değilken de bildirimleri alabilirsin diye bir yazı gelecek karşınıza. Bu bilgilendirmenin sağ tarafında olan Etkinleştir butonunu tıklıyorsunuz.

İzin ver ve Engelle seçeneklerinin olduğu onay-uyarı yazısı karşınıza çıkacaktır. Bu duruma izin ver demeniz halinde hesabınızda olmadığınız halde de gelen bildirimleri alacaksınız. Eğer kapatmak isterseniz de aynı işlemi takip edip kapat dediğinizde hesabınıza giriş yapmamanız durumunda bildirim alamayacaksınız.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours