Youtube TV Büyümeye Devam Ediyor

Youtube, 2006 yılında Google tarafından satın alınan internet devlerinden birisidir. Youtube sitesinin amacının siteye video barındırmak ve sitede olan videoların izlenmesini sağlamak üzerine olduğu bilinmektedir.

teknik destek

2006 yılından itibaren rekor sayıda kullanıcıya gayet kaliteli ve hızlı bir hizmet sundukları görülmüştür. Youtube, şu sıralar yeni bir projeyle gündeme gelmiştir. Youtube TV olarak adlandırılan projenin 2017 şubat ayında tanıtımı yapılmıştır. Youtube TV’nin şu anlık sadece Amerika’nın faaliyet gösterdiğini söyleyebiliriz. O bölgeler ise; Philadelphia, San Francisco, New York, Los Angeles ve Chicago olarak belirtilmiştir.

YouTube TV

Google şirketinin yeni projesi olan Youtube TV’den yukarıdaki bölgelerde sayılan kullanıcıların, bu hizmetten yararlanabilmek için aylık 35 doları gözden çıkarmaları gerektiği belirtilmektedir.

Fox Sports Networks, ABC, FOX, CBS, FOX, NBC ve ESPN gibi uluslararası kanalları bu ücret dahilinde izleyebileceği belirtilmiştir. Ayrıca fazladan ücret ödemeyi kabul eden kullanıcılar ise Fox Soccer Plus ve Showtime  gibi kanalları izleyebilecekleri ifade edilmiştir. Kullanıcılar ayrıca standart ücrete dahil olarak sınırsız Bulut DVR özelliği sayesinde kaçırdıkları her şeyi kaydedip sonradan izleme imkanına sahiplerdir.

Google şirketinin yeni yaptığı açıklamada bu hizmetten yararlanabilecek yeni bölgeler belirtilmiştir: Phoenix, Dallas-Fort Worth, Houston, Washington, Atlanta, Detroit, Miami-Fort Lauderdale, Minneapolis-St. Paul, Charlotte, Orlando-Daytona ve Melbourne gibi şehirler bu hizmetten artık yararlanabilecekler. Ayrıca yapılan açıklamada, yakın bir zamanda Youtube TV’nin 10 ülkede hizmete gireceği belirtilmiş olup geniş bir alana yayılacağı ifade edilmektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours