3G Varyantlı Yeni Nokia 3310 Yakında Piyasada

Nokia 3310 hepimizin bildiği, dayanıklılığı ile aklımıza gelen efsane bir telefondur. Nokia firması ise telefon dünyasına yeni bir model ile efsane bir dönüş yapmaya hazırlanmakta. Mobil Dünya Kongre’sinde 3 yeni model tanıtan marka, efsane model 3310’u da yenileyerek kongrede nostalji rüzgarı estirerek etkili dönüş yaptığını belli etmişti. Kısa süre önce ülkemizde de satışa çıkarılan yeni Nokia 3310, bu sefer 3G destekli olarak geliyor.

teknik destek

Ülkemizde de satışa çıkarılan ve kongre de tanıtılan Nokia 3310’da 3G desteği bulunmamaktadır. Öncelerde bu hususun bir eksiklik yaratmadığını söyleyen yetkililer, galiba bu fikirlerinden dönmüş gibi gözüküyorlar. Geçtiğimiz günlerde FCC’de ortaya çıkan bu 3G varyantlı 3310’un satışa çıkabilmesi için bütün sertifikalarının tamam olduğu görülüyor.

nokia 3310

Cihazın fiyatı ile ilgili ise bir açıklama yapılmamış olup, henüz bir bilgi de mevcut değildir. Bilindiği gibi yeni Nokia 3310 ülkemizde 550 TL fiyat segmentiyle raflarda yerini almıştır. Avrupa’da ise 50 euroluk bir fiyatla satışa sunulmuştu. Kafamıza takılan bir husus ise Avrupa’da 50 Euro olan telefon Türkiye’de nasıl 550 TL olabilir?

FCC’de ortaya çıkan yeni 3G varyantlı telefonun ne zaman satışa çıkacağı ise şu anlık bir resmiyet kazanmış değil. Ancak Nokia firmasının bu konuda yavaş davranmayacağını düşünüyoruz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours