4 Haneli numaralara mesaj gönderme

Dört haneli numaralara mesaj atamıyor musunuz? 4 Haneli numaralara SMS göndermek için çözüm haberimizde…

teknik destek

Kullandığınız Android ya da iOS işletim sistemli akıllı telefonunuzdan 4 haneli numaralara mesaj göndermek için ya da mesaj gönderirken bir hata alıyorsanız telefonunuzun ayarların bazı işlemler yapılması gerekiyor. Aslında bu sorun Türk Telekom, Turkcell ya da Vodafone ile ilgili bir sorun değil sadece telefonunuzda yapacağınız küçük bir ayar ile ilgilidir. Sadece bir kaç işlem yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Mesela 2222, 5664, 7000 gibi operatörlerin 4 haneli numaralarına mesaj göndermeniz gerekiyor ama hata mesajı alıyorsunuz.

4 Haneli numaraya sms gönderme nasıl yapılır

Bu yazımızda size bu konuda yardımcı olacağız. Öncelikle yapılması gereken işlem telefonumuzun “ayarlar” menüsüne giriş yapalım. Açılan sayfadaki “uygulamalar” yazan kısma giriş yapalım

4 Haneli numaralara mesaj gönderme

Daha sonra açılan sayfadaki “mesaj yada mesajlaşma” yazan kısma giriş yapalım

screenshot.132

Son olarak açılan sayfadaki ayarların aşağıdaki resimde olduğu gibi olması gerekiyor. Bu seçeneklerden birisini aktif hale getirdiğiniz zaman sorun çözülecektir ve 4 haneli tüm numaralara mesaj yada sms gönderimi yapabilirsiniz.

4 haneli numaralara sms gönderme

Yukarıdaki yer alan görsellerde ki işlemleri sırasıyla yapmanız durumunda hangi operatör olursa olsun 4 haneli tüm numaralara sms gönderimi yapabilirsiniz.

4 haneli numaraya mesaj atma

Alternatif çözüm için operatör çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Turkcell müşteri hizmetleri, Vodafone müşteri hizmetleri ve Avea Türk Telekom müşteri hizmetleri.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours