Android telefondan iPhone veri aktarma

Android cep telefondan iPhone verileri transferi nasıl yapılır? Whatsapp, mesajlar, fotoğraflar, videolar, rehberdeki kişiler ve dahası…

teknik destek

Akıllı telefonun ekranı son yıllarda giderek büyüse de iphone ekranına uyum sağlaması zor olmaktadır. Hele tercihinizi android telefondan sonra iphone yönlendirdiyseniz verilerinizi nasıl aktarmanız gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. Neyse ki, android verileri iphone aktarma için takip edebileceğiniz birkaç yol vardır. Ama en iyisi telefondan telefona veri aktarımı için bilgisayarınıza yükleyeceğiniz “Phone to phone” programından yararlanarak zaman tasarrufu ile gerçekleştirmektir.

Android verileri iPhone aktarma

Android telefondan iPhone veri aktarma 2

Öneri veri taşıma uygulaması “Move to iOS”

Uygulama programı “Phone to Phone” indirin ve yükleyin
Dosyayı kaydetmek ve bilgisayarınıza kurmak için indir düğmesine tıklayın. Yükleme tamamlandığında programı açın. Başlangıç ​​penceresinden birkaç seçenek görebilir ve ‘Telefon’dan Telefona Aktar’ı tıklayın.

Android ve iPhone ‘u aynı bilgisayara bağlayın
İlk USB kablosuyla bilgisayara Android telefon takın. Sonra iPhone için de aynı şeyi yapın. İki cihaz iyi bağlandığında, adları ekranda görünmelidir. Kaynak telefon Android olmalıdır ve hedef telefon, iPhone olmalıdır. Konum yanlışsa, pozisyonları değiştirmek için ‘Çevir’ düğmesini tıklayın.

Tek tıklamayla iPhone’a veri aktarma işlemini başlatın
Aktarmak istediğiniz içeriği kontrol edin ve aktarım işlemini başlatmak için ‘Kopyalamayı Başlat’ı tıklayın. Genel olarak, görevin tamamlanması 5-10 dakika sürer. Ancak, sadece kaç dosyaları seçtiğinize bağlı. Dosya aktarımı yüzdelerini göstermek için aktarım sırasında bir ilerleme çubuğu var. Ve kısa zamanda android telefonunuzdan iphone telefonunuza sorunsuz bir şekilde verilerinizi aktarmış olursunuz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours