Galaxy S9 güçlü bir işlemci ile geliyor

2017 yılında Galaxy S8 ve Galaxy S+ modelleri ile isminden çok fazla söz ettiren Samsung firması 2018 yılında çıkaracağı Galaxy S9 modeli ile ilgili şimdiden gündemde yer almaya başladı.

Galaxy S9 güçlü bir işlemci ile geliyor

Galaxy S9 güçlü bir işlemci ile geliyor
Galaxy S9 modeli ile ilgili bazı bilgiler internette yayınlanmaya başladı. Snapdragon 835 işlemcisini amiral gemisi Galaxy S8 modelinde kullanan firma bu işlemciden memnun olmasından dolayı bir sonraki modelinde de yine Qualcomm firmasıyla çalışacak.
Samsung firması 2018 yılında çıkaracağı amiral gemisinde kullanacağı Snapragon 845 için şimdiden firma ile bağlantılarını kurarak gelecek dönemde sıkıntı yaşamak istememektedir.

Galaxy S9 özellikleri

Snapragon 845 işlemcisini üreten firma 2018 yılında üreteceği bütün işlemcileri Samsung firmasına vererek bu işlemciyi ilk kullanan firma olamasını sağlamıştır. Ayrıca Samsung’un bu şekilde bir eylem ortaya koyması rakiplerini oldukça zor durumda bırakacak gibi. Çünkü piyasada yer alan bir çok akıllı firma üreticisi amiral gemilerini çıkarmak için bu işlemciyi beklemektedirler. Samsung’un bütün işlemcileri almasıdan dolayı Galaxy S9 modelinin çıkmasından sonra diğer markalar bu işlemciyi alacak gibi.

Bu durum 2017 yılında çıkan Galaxy S8 modelinde de yaşandığı için rakibi olan LG firması amiral gemisi G6’da Snapragon 835 yerine Snapragon 21 kullanmak zorunda kaldı.

teknik destek

Snapragon 845 versiyonlu telefonların şuan itibariyle sadece ABD pazarında satılacağı bilgisi internette yer almaktadır.

 

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours