Huawei, Mate 10 Lite çıkarıyor

Huawei Mate 10 modeli kısa bir zaman sonra kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Firmanın amiral gemisinin tanıtımına hazırlanırken şimdide Huawei Mate 10 lite adında bir model ile birlikte iki farklı telefon tanıtımı yapacağı iddiası internette yayınlandı.

Huawei, Mate 10 Lite özellikleri

Huawei, Mate 10 Lite çıkarıyor

teknik destek
Huawei markasının çıkaracağı bu ikinci telefon modeli kimlere hitap edecek ? Huawei markasının amiral gemisi olacak olan Mate 10 modeliyle birlikte firma Mate 10 Lite modelini de tanıtmaya hazırlanıyor. Mate 10 Lite modelinin orta segment gurubunda yer alacağı ve düşük bütçeli telefon kullanıcılarına hitap edeceği gelen iddialar arasında yer aldı.

Huawei, Mate 10 Lite fiyatı

Mate 10 Lite adı altında üretilecek olan cihazın diğer telefon gibi 18:9 oranında üretileceği aynı kapasitede belleği bulunacağı yine gelen bilgiler arasında yer almaktadır. Fakat şuan itibariyle Mate 10 modelinin ne kadar bir kapasiteye sahip olacağı ise henüz bilinmemektedir.Bundan dolayı rakam olarak bir tahminde bulunamamaktadır. Ayrıca Mate 10 Lite modeli diğer modelinde olduğu gibi Kirin 670 yerine 659 çipsetini kullanacak.

Cihazda yarıca 3340 mAh batarya kapasitesi bulunacağı fakat bu kapasite ile Mate 10 modelinin gerisinde kaldığını söyleyelim. Mate 10 Lite cihazının 349 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacağı tahmin edilmektedir. Cihazın ucuz satılmasının sebebi olarak ise Avrupa pazarına giriş gösterilmektedir.

Son olarak ise Mte 10 Lite modeli Kasım ayı içerisinde Avrupa pazarında satışa sunulacaktır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours