iPhone telefon görüşmelerini kaydetme

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, 6s, iPhone 7 / Plus, iPhone 8 ve iPhone X cep telefonlarında telefon görüşmesi yaparken gelen aramaları kaydetmek istiyorsanız aşağıda önerdiğimiz uygulamayı ücretsiz deneyebilirsiniz.

teknik destek

Apple iOS Çağrı kaydetme programını buradan itunes.apple.com/us/app/call-recorder-intcall/id521680097?mt=8 ücretsiz indirebilirsiniz.

iPhone ses kaydetme programı

iPhone telefon gorusmelerini kaydetme 2

Çağrı kaydetme uygulaması Apple’ın uygulama mağazası App Store’da bulunmaktadır. Call Recorder –  IntCall uygulaması ile arama konuşmaları kaydettikten sonra tekrar wav uzantılı dosyayı dinleyebilir ya da e-posta olarak gönderebiliyorsunuz. Uygulama bildiğim kadarıyla 45 dakikadan uzun konuşmaları kayıt edemiyor.

Tüm görüşmeleri kaydederek kaydın üstüne tıklayarak çağrıyı dinleyebilirsiniz. İsterseniz görüşme kaydını kimse silmemesi için kilitleyebilirsiniz. Kayıtları pro sürümü ile mail gönderebiliyorsunuz. Görüşme bittikten sonra kayıt edip edilmeyeceği sorulur.

Alternatif farklı uygulamaları da araştırabilirsiniz. Görüşmeler karşı tarafın onayı olmadan yapıldığında suç teşkil edebiliyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours