iPhone X fiyatında indirim

iPhone X’ in fiyatında indirime gidilecek! iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus telefonları Apple firması tarafından 2017 yılında piyasaya sürüldü. Fakat firma rakiplerinin çok olduğu mobil dünyasında istediği satışı yapamadı. Apple firmasının yapmayı düşündüğü satış rakamlarının çok gerisinde gelen 2017 satışları firmanın bazı kararlarını yeniden gözden geçirmesini sağladı.

teknik destek

iPhone X fiyatında indirim

iPhone X fiyatında indirim

Apple, amiral gemilerinde yakalamak istediği satış rakamlarına ulaşmak için bazı telefon modellerinin fiyatını düşürebilir. iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus telefonlarında indirim yapılacağı yönünde bazı iddialar internet sitelerine bomba gibi düştü. Ülkemizde şuan iPhone 8 modeli 4199 TL fiyat ile satılırken iPhone X modeli ise 6899 fiyat etiketi ile satılmaktadır. Kullanıcıların beklentilerini yeterince karşılamayan iPhone serisi bu sorunun yanı sıra birde yüksek fiyat ile satılması ile satışları istenilen seviyeye çıkamadı. Firmanın istediği talep patlaması ne yazık ki bu sorunlardan dolayı gerçekleşemedi.

Gelen yeni bilgilere göre iPhone X sevkiyatının firma tarafından 30-35 milyon aralığında bırakılacağı söylenilmektedir. Ayrıca 2018 yılının başında firma iPhone X modellerinin sevkiyatını azaltmayı düşünüyor.  iPhone satışlarında bu sorunların ortaya çıkması ile Apple bazı pazarlarda iPhone fiyatlarını düşürmeyi planlıyor. İnternete sızan bilgilere göre ABD, Tayvan ve Singapur ülkelerinde telefon fiyatları düşeceği söyleniyor. Bundan dolayı ülkemizdeki iPhone meraklıları da umutlanmış durumda.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours