LG V30 Amerika Çıkış Tarihi Belli Oldu

Akıllı telefon pazarında pazarın tekelini kırmaya çalışan LG, snapdragon 835 ile üreteceği ilk telefonu LG V30 modelinin çıkış tarihi de netleşti.

teknik destek

Yeni amiral gemisi olarak piyasaya süreceği LG V30‘un 15 Eylül’ de üretim merkezi Güney Kore’ de ve 28 Eylül’de ise Amerika’ da satışa çıkması bekleniyor. Daha önceki V serisi akıllı telefonları Avrupa pazarına sunmayan LG, bu model ile bu tabusunu da yıkarak Avrupa’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Fakat ürünün Avrupa’da ve Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

ABD, 17 Eylül’ de ön siparişlerin alınması bekleniyor. V30′ un daha önceki V serisi cihazlardan farklı olarak Avrupa pazarına açılacağı biliniyor. Fakat cihazın Avrupa’da çıkış tarihi ise belli değil.

G6 modeli ile istediği başarıyı yakalayamayan LG, V30 ile kaderini değiştirmeye hazırlanıyor. 6 inç ve OLED ekranla satışa çıkması beklenen V30’da 4GB RAM, çift kamera ve kablosuz şarj özelliklerinin olması bekleniyor. Kamera özellikleri ile ön plana çıkmaya hazırlanan V30, LG’nin G serisinin son ürünü G6’daki başarısızlığını kırmaya hazırlanıyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours