Meizu akıllı telefonları Türkiye’ de satışta

Akıllı telefon sektöründe üretim yapan bir çok Çinli firma bulunmaktadır. Bu markalar ülkelerinde ciddi satış rakamlarına ulaşmış markalardır. Fakat bu markalar içerisinde kabuğunu kırarak dünyaya satış yapan global haline gelmiş firma sayısı azdır. Çin dediğimizde bizim aklımıza Xiaomi ve Oppo firmaları gelmektedir. Fakat dediğimiz gibi Çin’de bu firmalar dışında kullanıcıların beğenisini kazanmış bir çok firma bulunmaktadır.

teknik destek

Meizu akıllı telefonları Türkiye’de

Meizu akıllı telefonları Türkiye’ de satışta

Xiaomi markasının ardından Çin’de oldukça tutulan markalardan biri olan Meizu çok kısa bir süre sonra Türkiye’de akıllı telefon kullanıcılarının karşına çıkacak. Meizu markasının ülkemize giriş yapması ile birlikte akıllı telefon sektöründe farklı bir soluğun olacağı tahmin edilmektedir. Bu marka tatlı bir rekabetin oluşmasını sağlayacaktır.

Aslına bakarsanız bu marka dünyanın farklı ülkelerinde satılmaktadır. Meizu markasını bizler ilk defa duysakta 30 farklı ülkede satışı bulunan bir markadır. Meizu markası ülkemizde bulunan  bir akıllı telefon dispritörü tarafından satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapmak isteyen firma profesyonel ekiplerle çalışmak istemektedir. Daha önce ZTE ve Huawei markalarının da müdürlüğünü yapmış bir yetkiliyi firma Türkiye Müdürü olarak atadı.

Çinli akıllı telefon üreticisi diğer markalar gibi bir çok model üretimi yapmaktadır. Fakat bu ürettiği markaların hepsini dünyada satışa sunmamaktadır. Sadece Çin’e ait modeller üretebildiği gibi diğer ülkelere özel modellerde çıkarabilmektedir. Ülkemizde ise hangi modellerini getireceğini ise bilmemekteyiz. Türkiye Müdür olarak atanan yetkili kendi sosyal medya hesabında şu açıklamaları yaptı;

Bir süredir Meizu Türkiye Ülke Müdürü olarak markamızı Türkiye pazarına hazırlıyordum. Ekip ve kanal yapılanması derken birçok önemli adımı sağlam biçimde attık ve bugün de bu paylaşımı yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Genpa ile yaptığımız iş ortaklığı kapsamında firmamızın güçlü tasarıma ve ileri teknolojiye sahip akıllı telefonlarını Kasım ayı içinde Türkiye’deki tüketicilerle buluşturacağız. 

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours