Merakla Beklenen iPhone 8’den Son Sızıntılar

Apple, günümüzün en önemli markalarından biri olarak öne çıkmaktadır. Telefon pazarında lider konumda olan firmanın yeni piyasaya çıkaracağı telefonlar ise merakla beklenmektedir. Oldukça fazla sayıda insan tarafından beklenen yeni cihazdan bilgiler gelmeye devam ediyor. Sahip olduğu her özelliği ile beğenilen Apple marka telefonlar, dünyada birçok insan tarafından kullanılmaktadır. Apple markasının yeni amiral gemisi telefonu ise İphone 8 olarak görülmektedir.

teknik destek

iPhone 8 tabiki de 2017 yılına damga vuracaktır. Bu telefonun, Apple markasının 10. Yılı olması dolayısıyla özel bir tasarımla satışa sunulacağı gelen bilgiler arasındadır. Apple markasının bu telefonda hem performans iyileştirme yapacağı hem de tasarım bakımından yenilemede bulunacağı belirtilmektedir.

iphone 8 sizinti

iPhone 8’de çift kamera özelliği olacak duyumları olsa da henüz netleşmiş bir bilgi bulunmamaktadır. Telefon hakkındaki diğer söylemler ise katlanabilir ekrana sahip olacağı yönündedir. Bu durum tabiki de müşterilerinin merakını daha da arttırıyor.

Kızılötesi ve yüz tanıma teknolojisinin de bu telefonda yer alacağına dair bilgiler mevcut olup, Apple markası tarafından ise doğrulanmamıştır. Yüz tanıma teknolojisinin çok iyi olacağını beklediğimiz bu telefon, yüzünüzü masadan bile tanıyabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu yüz tanımlamayla Apple Pay ödemeleri için yetkilendirme bile yapılabilecek. Hem ön hem arka kameraların bu özelliğe sahip olduğunu belirtmekte fayda vardır.

Ekran tuşu ise yeniden boyutlandırılabilir ve gizlenebilir bir tuş olarak karşımıza çıkıyor. Kablosuz şarj özelliği ile birlikte hızlı şarj özelliğinin de bu telefonda yer alacağını söyleyelim. Bu telefonun hem ön hem arka kamerası 60 FPS 4K video çekebileceği belirtilmektedir. Bu konuda Apple markasının zirveye oynadığını görüyoruz. İphone 8’in 3300 TL’den satışa çıkartılacağı, en yüksek fiyatın ise 4800 TL olacağı belirtilmektedir.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours