Nokia 7 resmi tanıtımı yapıldı

Nokia 7 özellikleri

Nokia 7 resmi tanıtımı yapıldı

teknik destek
HDM Global tarafından ilk cam tasarımlı android modeli Nokia 7   Corning Gorilla Glass ile koruma altına alınmış durumda. Ayrıca telefonun yan bölümlerinin 7000 serisi alüminyum bir yapıya sahip olacağını ayrıca telefonda kıvrımlı tasarım kullanıldığını söyleyelim. Ayrıca Nokia 7 modeli tasarım olarak IP54 sertifikasına sahiptir. Alınan IP54 sertifikası sadece su sıçramalarına karşı korumaktadır.
Ekran özelliklerine baktığımızda ise 5.2 inç’lik bir büyüklüğü bulunan telefonda 1080p Full HD çözünürlük bulunmaktadır. Ayrıca işlemci olarak ise Snapdragon 630’dan güç alan telefonda 4 GB RAM veya 6 GB RAM seçenekleri bulunmaktadır. Dahili olarak ise 64 GB’lık depolama kapasitesi bulunmaktadır. Fakat microSD kart ile bu kapasite artırılabilmektedir.

Nokia 8 modelinde ana kamera olarak 16 MP kullanılmış. Ayrıca telefonda çift flaş bulunmaktadır. Ön kısımda yer alan kamerası ise 5 MP çözünürlüğe sahiptir.

Telefon bağlantı seçenekleri olarak oldukça zengin görünmektedir. Telefonda  802.11acBluetooth 5.0GPSUSB Type-C ve 3.5 mm kulaklık girişi, NFC ve LTE Cat 6 bağlantı çeşitleri bulunmaktadır. Nokia 7 modelinin arka bölümünde parmak izi okuyucusu bulunmaktadır. Bu telefon android işletim sistemi olarak android 7.0 sürümünü tercih ettiğini yapılan açıklamalardan görüyoruz. Fakat ilerleyen günlerde diğer modeller gibi bu modelde android 8.0 sürüme geçecek.

Batarya olarak 3000 mAh kapasitesi bulunan telefon 18 W şarj desteğine de sahiptir.

Nokia 7 fiyatı

İlk olarak 24 Ekim tarihinde satışa çıkacak olan telefon 407 dolar fiyat ile satılacak.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours