Pixel 2 portre modu eski modellerde kullanılabilir mi ?

Google firması mobil işletim sisteminde yakalamış olduğu başarıyı ne yazık ki akıllı telefon satışında yakalayamadı. Firma üst üste çıkardığı yeni modeller ile de istediği satış grafiğini yakalayamadı. Peki firmanın akıllı telefon sektöründeki bu başarısızlığı neyden kaynaklanmaktadır. İlk olarak karşısında ciddi rakiplerin bulunması ikincisi ise çıkardığı son telefon modeli Google Pixel 2 serisinin maalesef kötü bir performans sergilemesidir.

teknik destek

Pixel 2 portre modu Pixel 2 portre modu eski modellerde kullanılabilir mi ?

Google Pixel 2 modelinde her geçen gün yeni bir yazılım veya donanım hatası çıkmaktadır. Kullanıcılar şikayet forumlarına Pixel 2 ile ilgili yeni  şikayetlerini halen yazmaktadırlar. Fakat bu kadar hatanın ortaya çıkması telefonun sahip olduğu en iyi kamera özelliği gerçeğini değiştirmemektedir.

Pixel 2 modeli ne kadar da sorunlarla boğuşursa boğuşsun şuan piyasada bulan en iyi kameralardan birini barındırmaktadır. Google bu son telefonda kullanıcılara potre modu özelliğini sunmaktadır. Bu özellik bu telefonda en çok beğenilen özelliktir. Pixel 2 telefonda kamera özelliğini en iyi yapan bu özellik artık daha eski modellerde de kullanılabilmektedir.

Google bu özelliği sadece Pixel 2 ile sınırlı yaparak bu telefonun satışını sağlamak istese de Charles Chow isimli yazılımcı bu yazılımı Pixel, Nexus 6P ve Nexus 5X modellerine uygun hale getirdi. Yazılımcı bu işlemi ile mobil yazılım dünyasında tanınır hale geldi.

Çünkü yazılımcı Googlenin yeni telefonda var olan  HDR+ ve AR Stickers özelliklerini daha eski cihazlara kazandırmış oldu. Bu kapsamda bu yazılım Camera NX uygulamasının 7.3 versiyonuna eklenmiş oldu.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours