Vivo V7 resmi olarak tanıtıldı Vivo V7 fiyatı

Akıllı telefon sektöründe hizmet veren bir çok marka bulunmaktadır. Bu markalardan bir çoğu dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip Çin’den çıkmaktadır. Özellikle daha önce bir arada telefon üretimi yapan ortakların ayrılarak kurdukları bir çok telefon markası bulunmaktadır. Daha önce sizlere Çin’de faaliyet gösteren bir çok modelin tanıtımını yapmıştık. İşte o modellerden biride Vivo V7 .

teknik destek

Vivo V7 resmi olarak tanıtıldı

Vivo V7 resmi olarak tanıtıldı Vivo V7 fiyatı

Vivo ismini ilk defa duyan takipçilerimiz için bir ön bilgi vermekte fayda var. Vivo Çin’de 2009 yılında Shen Wei tarafından  kurulan  mobil cihazlar üreten bir şirkettir. Bu firmanın son çıkaracağı model Vivo V7’yi sizlere tanıtmaya çalışacağız.

Vivo V7 özellikleri

Vivo V7 modeli firma tarafında resmi olarak tanıtılarak kullanıcıları ile buluşturuldu. Telefonun  teknik özelliklerini birazdan sizlere genel olarak anlatmaya çalışacağız. Fakat ilk bakışta telefonda dikkat çeken detay selfi kamerası olarak görünmektedir. Vivo V7 modelinde 24 MP ön kamera bulunmaktadır. Bu rakam şimdiye kadar duyduğumuz en büyük megapilseldir. Tabiki selfi kamerasında 🙂 Ayrıca telefonun diğer bir dikkat çeken detay ise fiyatı. Fiyatının uygunluğu ile de çok konuşulacak gibi.

Vivo V7 modelinde 5.7 inç’lik bir ekran boyutu bulunmaktadır. Ekran kasa oranına bakıldığında ise başarılı bir çalışma olduğu göze görünmektedir. IPS LCD panel telefon kullanılmış 1440X720 çözünürlüğe sahip telefonda 18:9 görüntü oranı bulunmaktadır. Ayrıca telefonda çift sim kart ve SD kart desteği bulunmaktadır.

Vivo V7 fiyatı 300 dolar!

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours