WhatsApp hesap gizleme iPhone

Whatsapp hesap gizleme işlemleri farklı şekillerde yapılabilir. Hesap gizleme işleminin yapıldığı gibi son görülmenin gizlenme durumu da vardır.

teknik destek

Whatsapp gizlilik ayarları: Başka bir Whatsapp kullanıcısının sizin okundu bilginizi, son görülmeyi, hakkımda bilgisi ve profil fotoğrafını görme imkanı mümkündür. Bu durumun değişmesini sağlamak için Whatsapp da yer alan ayarlar kısmına girilerek bu kısımda hesap kısmına girilmelidir. Hesap kısmında yer alan gizlilik ayarlarından bu durumların değiştirilmesi mümkündür.

Whatsapp hesabını gizleme

Whatsapp hesap gizleme işlemi nasıl yapılır? Whatsapp da yer alan kullanıcı ayarlarının otomatik bir şekilde her durumun görülmesini sağlar. Kişiler profil resmini, son görülmeyi ve durumu rahatlıkla görebilir. Kişiler son görülmelerini paylaşmak istememeleri durumunda ayarlar ve gizlilik kısmından kimsenin görmemesini sağlayabilir. Ancak bu durum karşısında sizde başkalarının son görülmesini göremezsiniz. Ancak Whatsapp da çevrimiçi durumunun gizlenmesi gibi bir durum bulunmaz. Whatsapp hesap gizleme işlemi için sırası ile öncelikle hesap kısmına girilir. Android telefonda da aynı seçenekler bulunmakta.

screenshot.18868884

Bu kısımda yer alan gizlilik kısmına girilerek son görülmeyi hiç kimse olarak ayarlanması durumunda hesap gizleme işlemi uygulanmış olur. Bu sayede kimse bu durum hakkında bilgi sahibi olamaz. Gizlilik ayarlarının herkes olarak ayarlanması durumunda Whatsapp kullanıcısı olan herkesin bütün durumlarınızı görme durumu söz konusu olur. Ancak sadece kişilerim olarak ayarlanması durumunda rehberde ekli olan kişiler durumları görebilir. Bu seçenek en doğru seçenek arasında yer alır.

Hesap sorunları için Whatsapp iletişim e-posta adresine resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours