WhatsApp sohbetleri arşivleme

Whatsapp sohbet arşivleme özelliği, sohbet ekranında yer alan ve seçilen sohbetin gizlenmesini ve tekrardan ihtiyacın olması durumunda tekrar ulaşma durumu mümkündür. En doğru hizmeti almak için grup ya da kişi sohbetinin arşivlenmesi gerekir.

teknik destek

Whatsapp bir sohbetin arşivlenmesi nasıldır?

Whatsapp yedek alma! Sohbet ekranında yer alan, arşivlenmek istenen sohbetin üzerinin sağdan sola olacak şekilde kaydırılması gerekir. Ardından da arşiv seçilmelidir. Whatsapp ayarlar kısmına girilerek sohbet kısmı seçilmelidir. Tüm sohbetleri arşivle seçeneği tercih edilerek tüm sohbetlerin tek bir seferde arşivlenme kısmı mümkündür.

screenshot.188689260

WhatsApp mesajları arşivleme

Whatsapp arşivlenen sohbet nasıl görülür?

Sohbetler kısmına girilerek yukarı doru kaydırılmalıdır. Ardından da aşağı çekilir. O kısımdan arşivlenmiş sohbetler seçilerek arşivlenen sohbetler görülebilir.

Whatsapp arşivlenen sohbet nasıl çıkarılır?

Arşivlenen sohbetten bir daha mesaj alınması durumunda arşivden çıkar. Kişinin ismi ile ya da kişiyle olan sohbeti arayarak manuel olarak sohbetin arşivden çıkarılma durumu mümkündür. Arşivlenmiş olan sohbetten arşiv çıkarılmak istendiği zaman sohbetin üstüne gelinerek sağdan sola doğru kaydırılması gerekir. Arşivleme kısmı seçilerek sohbet ekranında yer alan arama kutusuna girilir.

O kısımda arşivden çıkartılmak istenen sohbetin isminin ya da sohbet içerisinde bulunan bir içeriğin yazılması gerekir. Arşivden çıkartılmak istenen sohbet seçilerek ve üzerine bastırılarak sağdan sola doğru kaydırılması gerekir. Ardından da arşivleme kısmı seçilerek Whatsapp arşivlenen sohbetin çıkarma işlemi yerine getirilmiş olur.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours