Clash of Clans Mobil Oyun İncelemesi

Günümüzde mobil oyunlarına ilgi oldukça fazladır. Mobil dünyası gelişim gösterirken binbir çeşitli oyunlarıda görebiliyoruz. Onlardan biri olarak ise Clash of Clans Mobil Oyun karşımıza çıkıyor.

teknik destek

Online kanallar aracılığı ile sorunsuz olarak oynanabilen strateji oyunudur. Oldukça fazla keyifli olduğundan dolayı oyunu her an her saniye oynamak için can atabilirsiniz. Oyunun Google Play üzerinde ki ilgisine baktığımızda Google Play Store üzerinde 10 milyon ile 50 milyon arasında indirme geçmişine sahip olması büyük bir başarıdır.

Oyunun konusu, genel strateji oyunlarıyla hemen hemen aynıdır. Alanlarınızı kontrol altında tutarak savunmak için havan toplarından okçu kulelerine kadar her şeyi oyun esnasında sorunsuzca kullanabilmektesiniz.

Hava saldılarına karşı oyunda yer alan pek mekanizmalara başvurarak cepheye saldırıda bulunabilmektesiniz. Bölgelere saldırıda bulunabilmeniz için oyun esnasında ihtiyaç duymuş olduğunuz asker üretimini de yapabilmektesiniz. Alanınızın görsel yönden daha güzel olmasını istiyorsanız  çiçekler, bayraklar dikebileceksiniz.

clash of clans

Clash of Clans  Oyuna Ait Bilgiler

Clash of Clans  4.0.3 Android sürümü ve üstü sürümlerde rahatlıkla oynayabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda  87 MB boyutuna sahiptir. Oyuna yeni güncellemeler eklenmiştir.  Güncellenen özelliği sayesinde karanlık büyü fabrikasından üç tane  daha büyü yapabilmeniz artık mümkün oluyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours