PewDiePie: Legend of the Brofist Oyun İncelemesi

Son dönemin en iyi oyunlarından biri olarak PewDiePie: Legend of the Brofist ön plana çıkıyor. YouTube’un en ünlü video oyun yorumcularından biri olarak tanınan  vlogger’ı PewDiePie’ın oyunu oyun listelerinin alt üst edilmesine neden oldu. Mobil oyunlar içerisinde en çok sevilen ve birinci sıraya yerleşen oyun olma başarısını elinde tutuyor. Ios ve Android için satın alınarak keyifli şekilde oynanabilir. Oyunun konusu da oldukça dikkat çekici ve keyif veren tarzda olduğundan dolayı artık hemen herkes bu yola yönelmeye başlıyor.

teknik destek

pewdie

PewDiePie: Legend of the Brofist  Hikayesi

Oyunun hikayesine göz attığımızda ise burada ki amacımız takipçimizin köpeğini kim çaldığını bulmaktır. Oyun toplamda 2 platformda ilerleme kaydediyor. Engellere takılmadan geçmeniz oyunun en önemli kurallarından birisini oluşturuyor. Engellere takılmadan yolunuza devam ederken diğer yandan da karşınıza çıkan paraları toplamaya çalışın. . Böylece oyunda diğer kilitli içeriklerinde açılmasını sağlamış olacaksınız.

PewDiePie: Legend of the Brofist   Bilgileri

Oyun  71 MB özelliğine sahiptir. Ayrıca  1.4.0 sürüme sahipken,Gereken Android Sürümü: 2.3.3 ve üzeri olduğunu söylememiz mümkündür. Oyunu oynamak için satın alma girişiminde bulunacaklar içinde 15 TL gibi bir rakamdan sunulduğunu belirtmek isteriz. PewDiePie: Legend of the Brofist   fiyatı çok yüksek rakamdan sunulmamaktadır.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours