Quantum Break Oyunu İncelemesi

Remedy klasiği türü olarak oyun dünyası içerisinde yer bulanlardan birisi de Quantum Break oyunu oluyor. Adını ilk defa  2013 yılının E3 fuarında duymuş olduğumuz oyun, 2016 yılında oyun tutkunlarına sunuldu.

teknik destek

Oyunun 2013 yılında gösterilen versiyonu ile geçen sene sürülen oyun arasında bir takım farkların olduğunu görebiliyoruz. Oyunun ana karakterine kadar gidilen bir değilim görülmüştür. Yeniden yapılandırma içerisine girilerek oyun dünyası içerisinde kendisine yer bulan Quantum Break’le yüksek gerilim içerisine girebilmeniz mümkün olacak.

quantum break inceleme 1

Quantum Break Oyunu Konusu

Yüksek gerilimli çatışmaları seven kişilerin mutlaka başvurması gereken muhteşem yapıtlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda grafik ve görsel efektler üst düzeyde olduğundan dolayı doğal olarak oyun severlerde oyun sırasında anı birebir yaşıyor.

Oyunun konusunu ele aldığımızda ise yapılan deney sonrasında zamanın yıkılmaya başlamasını anlatıyor. Kardeş tarafından yapılan yanlış deney sonrasında zaman zaman yıkılmaya başlanırken, oyunda ki kahramanımızda bunun önüne geçmek için tüm gücünü ortaya koyacaktır. Sıradan oyunların biraz daha dışına çıkmak isteyenler için Quantum Break Oyunu  oyun piyasası içerisnde en iyileri arasında yerini alıyor.

Quantum Break Oyun Ek Bilgileri

Oyunun boyutu 45 GB olurken videoları da içerisine eklediğimiz zaman 120 GB oluyor. Hal böyle olunca da korsana karşı gerekli önlemler alınmış olunuyor. Oyunun beklentiye ulaşmasının yanı sıra kullanılan grafiklerde büyük bir beğeni toplamayı başarıyor. Mağazalara göz attığımızda ise Quantum Break Oyun  Fiyatı 60 TL gibi bir rakam arasında satışa sunuluyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours