Shadowmatic Artık Android Platformunda

Shadowmatic 2015 yılında İOS’ un en sevilen oyunlarından bir tanesi olmuştu. Oyun artık Android sistemlerde de oynanabiliyor. Oyun şimdiden oldukça olumlu yorumlar aldı.

teknik destek

Google Play’ de her gün birçok yeni oyun çıkıyor. Google Play’ deki oyunların ve uygulamaların sayısı milyonları aşmaktadır. Bu uygulama ve oyunlar ile Android kullanımı daha da artmaktadır. Android sistem uygulama geliştiricilerinin uygulama ve oyunlarını yayınlamaları için son derece uygun bir sistemdir. Oyun ve uygulamaların üst sıralara çıkması için oyunların çok iyi ve ilgi çekici olması ya da iyi reklam yapılması gerekmektedir.

Shadowmatic2

Shadowmatic

Oyun İOS platformda çok ilgi görmüştü. Oyunun Android sisteme gireli 3 gün olmasına rağmen çok iyi indirme rakamlarına ulaştı ve mükemmel yorumları aldı. Oyun hayal gücüne dayanmaktadır. Elinizdeki bazı cisimlerin gölgesini bir takım şeylere benzetmeniz gerekiyor. Oyunda beyaz ışığın önündeki cisimler döndürülmekte ve duvarda da gerçeğe yakın gölgeler oluşturmak gerekmektedir.

Oyun hayal gücünün sınırlarını zorladığı için çok sevilmektedir. Oyun 100 bölümden oluşmaktadır. Kullanıcılar ilk 14 bölümü ücretsiz olarak oynayabilmektedir. Daha sonra oyunun ilerleyen bölümlerini oynayabilmek için 2.99 dolar olan ücreti ödemek gerekmektedir. Oyunu oynamak isteyen kullanıcılar ilk 14 bölümü oynadıktan sonra beğenirlerse ücretli olarak devam edebilmektedir. Son zamanlarda birbirine benzeyen birçok oyun çıkmıştı ve kullanıcılar da farklı tarzda oyunlar arıyordu. Android siteme yeni giren Shadowmatic hayal gücünün sınırlarını zorlayarak farklılık yaratmaktadır.

Oyun 2015′ de App Store platformda yayınlandı. Yayınlandığı yıl ise Apple Dizayn ödülününün sahibi oldu. Ödüllü oyunun sonunda Android’ e ulaşması sevindirdi.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours