Tüm Dünyanın Merakla Beklediği Oyun: Age Of Empires 4

Bütün bilgisayar oyunları tutkunlarının merakla ve zevkle oynadıkları oyunlar arasında gelen oyunlardan biri olan Age Of Empires, efsane oyunlarıyla çocukluğumuzda bize bambaşka bir dünyanın kapılarını açmıştı. Saatlerce bilgisayarın başından kalkmadan, sürekli strateji geliştirerek rakiplerimizi alt etmeye çalışırdık. Halen büyük bir zevkle oynanan oyunlarının yerini artık yeni bir oyunla doldurmaya çalışacaklar gibi gözüküyor.

teknik destek

Oyunun sahibi, Relic Entertainment yeni oyununu resmi olarak duyurdu ve oyunun bir fragmanını da yayınlamayı ihmal etmedi.  Milyonlarca kullanıcının merakla beklediği oyun,  şirket tarafından yapılan açıklamaya göre sadece Windows 10’a özel çıkacak. Bu durum bazı kullanıcılar tarafından olumsuz karşılanacak gibi gözüküyor. Zira Windows 10 kullanmayan birçok kullanıcı şu anda mevcut gözüküyor. Microsoft’un özel olarak yayınlayacağı oyunun, Xbox One’da yer almaması ise dikkat çekti. Bunun neden ise tahminlere göre, oyunun dinamiklerinin Xbox One’a uygun olmaması olarak gözüküyor.

maxresdefault 1

Oyunun fragmanına bakacak olursak çok güzel bir fragmanla karşımıza çıktığını görüyoruz. Fragmanda, oyunda ağırlıklı olarak krallıkların olduğunu görmekteyiz.  Fragmandan gördüğümüz kadarıyla daha büyük mücadelelere girecekmişiz gibi gözüküyor. Farklı milletlerin temsil edileceği gelen bilgiler arasında. Amerikalılar, İngilizler, Romalı Lejyonerler, Japon Samuraylar ve çok daha fazlası bu oyunda karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Bu konuda, herhangi kesin bir bilgi olmamasına rağmen bu milletlerin olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca şirketin Age Of Empires 2 ve Age Of Empires 3 oyunlarının remastered versiyonu üzerinde çalıştığı gelen bilgiler arasında.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours