WhatsApp Web Sürümü İçin O Özelliği Aktif Etti

Geçtiğimiz yıllarda Facebook tarafından satın alınan dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri WhatsApp, web sürümü için yeni bir özellik getirdi.

teknik destek

İlk olarak sadece akıllı telefon uygulaması olarak yayınlanan ve Facebook’un satın almasıyla beraber yazılımı geliştirmeye devam eden WhatsApp, daha sonra web sürümünü de yayına almış ve telefondan okutulan QR kodu ile masaüstü bilgisayarlar üzerinden de anlık mesajlaşmayı aktif hale getirmişti.

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp Web için gelen yeni güncelleme sayesinde artık listemizdeki kişilerin videolu ve fotoğraflı yaptıkları durum güncellemeleri görülebilecek.

Whatsapp Web

Snapchat’i kopyaladığı için eleştirilen ve durum güncellemesi özelliği bir çok üyesi tarafından kullanılmamasına rağmen yayında tutmaya devam eden WhatsApp, şimdi de web sürümüne durum güncellemesini görme özelliği getirdi. Daha aktif kullanılması için yeni güncellemeler getirmesi beklenen WhatsApp’ın bu durumu kullanıcılarına kabul ettirmesi oldukça güç görünüyor.

Sadece WhatsApp Web için gelen bu yeni özelliğin önümüzdeki günlerde Windows ve macOS uygulamalarına da gelmesi bekleniyor.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours