15 Yılımıza özel TV internet indirim şansı

Bu şekilde bir mesaj aldınız mı? “15. Yılımıza özel Google, YouTube, Instagram kullanımlarınızda %80′ e varan indirim şansı. Nisan ayı içerisinde ne kadar çok Google, YouTube, Instagram kullanımı sağlarsanız o kadar çok internet, GSM ve TV platformlarından indirim kazanabilirsiniz. Kazanımlarınız operatörleriniz tarafından bilgilendirilecektir.” Gönderen telefon numarası 08505332473′ e dikkat.

teknik destek

Digiturk tarafınızdan tanımlanan bir kampanya hakkında bilgilendirmek istiyoruz diyerek vaktiniz varsa görüşmek istediğini belirtiyor. Bu 08505332473 numaranın her hangi bir kaydı bulunmuyor. Atılan B ile başlayan 141 kodu çoğunlukla bu şekilde kullanımlarda yer almakta.

0850 Bu tarz telefon numaralarını müşteri hizmetleri kullanmakta. Ama isteyen ve yaşı tutan herkes 0850 numaradan alabiliyor. Alımda kimlik fotokopisi yeterli oluyor. Bazıları sözleşmede yapıyor. Yani SMS atan kişi / kişiler bireysel olarak bu mesajları atıyorlar.

15 Yilimiza ozel TV internet indirim sansi 2

Mesaj Spam olarak adlandırabiliriz. Ya sizi abone yapıp anlaştığı yerden komisyon alacak ya da dolandırıcılık amacıyla yaklaşmakta. Diğer olasılık dahi zararlı. Nedenine gelirsek düşünün her hangi bir yerde taahhüt anlaşmanız var ve bu tarz işler yapanlar size bir cezanın yansımayacağını ikna ederek işlem başlatabiliyorlar. Birde örnek 1 ay indirim varsa sanki 1 yıl varmış gibi gösterebiliyorlar.

Sizi rahatsız eden ve yanıltıcı mesajları şikayet etmek için Cimer ve tiss.gtb.gov.tr adresini kullanabilirsiniz.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours