Dünya’nın En İnce Şarj Cihazı

Akıllı telefon sektörünün gitgide gelişmesiyle birlikte bu alan üzerine yapılan çalışmalar günden güne artmaktadır. Akıllı telefonların yeni çıkarılan makinelerle birlikte gitgide incelmeye başladığı görülmektedir. Birçok firmada bu konu üzerinde çalışmasını devam ettirdiğini söylemektedir. Batarya konusuna ayrıca çok önem veren firmalar hem bu bataryaların ine olmasını hem de çok verimli olmasını istemekteler. Hızlı şarj teknolojisi ile telefonlarınızı kısa sürede şarj edebiliyoruz. Hızlı şarj konusunda yeni bir atılım ise Kado’dan geldi . Batarya sorununa bir nebze çözüm olacak bu cihaz, dünyanın en ince şarj cihazı olarak kayda geçti.

teknik destek

Akıllı telefon kullanıcıları tarafından merakla beklenen ve satışa çıkmasının ardından milyonlarca satılan bu cihaz hakkında biraz bilgi verelim.

bc90ee2b7c2217c6e0ff5d02326c95466a3f440a

Kullandığımız akıllı telefonlarının şarj cihazlarının hemen hemen aynı boyutlarda olması kullanıcılar tarafından eleştirel yorumlar almaktadır. Gün içinde sürekli olarak kullandığımız telefonların haliyle şarjları rahatlıkla bitmektedir. Bu yüzden telefonumuzla birlikte şarj cihazımızı da yanımızdan ayıramıyoruz. Boyutuyla kullanıcıları şaşkına çevirecek olan Kado şarj cihazının taşınması oldukça kolay olacak. Sadece 5 mm kalınlığa sahip şarj cihazıyla telefonu şarj ederken kabloya da ihtiyacınız olmadığını söyleyelim. Telefonunuzu oldukça kolay şarj edebilecek olan bu cihaz, 2.1 amper elektrik üretmektedir. 3 farklı şarj girişi olması da diğer avantajlı özelliklerinden birisi olarak görülebilir. Şu anlık yurt dışında satışa çıkarılan bu cihazın satış fiyatı ise sadece 39 dolar olduğunu belirtelim. Türkiye’ye gelmesi beklenen tarihin ise Aralık 2017 olarak tahmin edildiğini söyleyelim.

teknik destek

Şunlar da hoşunuza gidebilir

+ There are no comments

Add yours